Educació infantil

Som un grup de mestres que treballem amb alumnes d'aquesta etapa educativa i que ens trobem a l'Associació el tercer dijous de cada mes per:

  • Reflexionar sobre la innovació pedagògica i les noves aportacions sobre les relacions pedagògiques (és a dir, fer de mestre ara i aquí).
  • Valorar amb esperit crític els aspectes de política educativa que pertanyin a aquesta etapa.
  • Fer aportacions i tenir iniciatives pel que fa a la formació de mestres que ofereix l'Associació: escola d'estiu, cursos de tardor, jornades, etc. i pel que fa, també, a les publicacions periòdiques o puntuals.
Hora: Tercer dimecres de cada mes a les 18:00 h
Lloc: AM Rosa Sensat

Mostra itinerant de la Xarxa Territorial d'Educació Infantil de Catalunya

Aquesta mostra és fruit de la feina feta durant els darrers anys per la Xarxa Territorial d'Educació Infantil de Catalunya sobre la documentació a l'escola. Es tracta d'una síntesi d'alguns moments educatius que conformen un nou concepte de infant, i una nova manera de fer escola que dóna resposta a aquest infant competent.

A més també s'han publicat a la Col�lecció Temes d'Infància dos llibres que porten per títol Documentar la vida dels infants a l'escola  i Documentar una mirada nova que contemplen bona part de la reflexió i el treball realitzat.

Si us interessa exposar la mostra, podeu sol·licitar els plafons que componen la mostra enviant un missatge de correu electrònic a:  xarxaterritorial06@pangea.org


Situació de la reserva de la mostra


Clicant en els documents següents, podeu veure els plafons de la mostra

Mides dels plafons: 1,90 X 80
La mostra es compon de 19 pòsters plegables i fàcils de transportar.