Educació Secundària

Treball col·laboratiu i gestió de conflictes

Ref. 231722

La proposta de formació té com a objectiu analitzar i donar eines de detecció i intervenció de les noves situacions de conflicte en els centres educatius. Com abordem situacions de bullying, rumors, estereotips, grups juvenils, violència de gènere o conflictes interculturals? Quins són els mecanismes que dificulten els valors de la convivència, la responsabilitat cívica o l’equitat?
És important conèixer i analitzar els paràmetres que utilitzen els infants i adolescents en la relació entre iguals, com a eix de construcció de la seva identitat i pertinença, així com la seva relació amb els mitjans de comunicació i les xarxes.
La mediació i el treball en xarxa i col·laboratiu suposa una oportunitat per a la gestió de conflictes, i per promoure la participació als centres educatius.

Celia Premat Katz és professora associada de Treball Social i Antropologia Social i Cultural. Tècnica de convivència en centres educatius i en espai públic, està especialitzada en participació juvenil i en gestió de conflictes.

Observacions:
Lloc de realització: Avinguda de les Drassanes, 3. 08001 Barcelona

Prof.: Celia Premat
Durada: 15 hores en 3 sessions.
Calendari: Del 25 de març al 22 d'abril de 2017 (25 de març, 1 i 22 d'abril de 2017)
Dies de la setmana: Dissabte
Horari: 9 - 14
Preu: 96 € soci/sòcia , 120 € no socis/sòcies i 108 € subscriptor/a
Inscripció