Per a totes les etapes

Normativa vigent a l'espai exterior de les nostres escoles

Ref. 251812 - Curs complet

El taller té com a objectiu conèixer el marc legal a tenir en compte quan intervenim a l’espai exterior de les nostres escoles. Davant d’un cert buit legal administratiu i sota l’empara d’una normativa europea, és important assumir els riscos i responsabilitats davant l’imparable procés de transformació que estem duent a terme als nostres patis.

Xavier Rodríguez Soriano, arquitecte, tallerista i membre del grup de treball «Com està el pati? Xarxa en acció pels espais exteriors de les escoles», de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Formador en processos de transformació i reflexió sobre l’espai escolar. Com a arquitecte ha portat a terme diversos projectes de cocreació a Haití i l’Àfrica directament relacionats amb el món educatiu.

Observacions:
Lloc de realització: Casal de les Escodines, carrer Sant Bartomeu, 50. Manresa.

Prof.: Xavier Rodríguez
Durada: 3 hores en 1 sessions.
Calendari: dimecres, 12 de desembre de 2018
Horari: de 17'30 a 20'30 hores
Preu: 22 € soci/sòcia , 28 € no socis/sòcies i 28 € subscriptor/a

Les reunions de família com una oportunitat per enfortir vincles

Ref. 251813

Una escola que acull és una escola que s'obre a les persones i que desitja que la sentin seva, que construeix comunitat, vol conèixer, vol ser propera i còmplice, vol agafar de la mà i ésser un espai de col·laboració i construcció conjunta.

Les reunions de families són el context ideal per a coneixe's, compartir, dialogar i reflexionar. Són l'oportunitat de crear i enfortir vincles. Més enllà d'informar, transmetre la normativa, etc., ja que existeixen moltes vies alternatives amb aquesta finalitat, és un espai de relació, de comunicació i d'implicació.


Sara Gómez, mestra d'educació infantil, membre del grup de treball "Ètica i estètica a les escoles de Reggio Emilia" i del Consell de Formació de Rosa Sensat.

Observacions:
La formació es farà en castellà.

Formació a distància en format Webinar.

Prof.: Sara Gómez
Durada: 2 hores en 1 sessions.
Calendari: divendres, 14 de desembre de 2018
Horari: de 18 a 20 hores
Preu: 11 € soci/sòcia , 13 € no socis/sòcies i 13 € subscriptor/a