Col·leccions

Portada

Tot per amor?

Una experiència educativa contra la violència de la dona

Editorial: Associació de Mestres Rosa Sensat
Referència: 501753   ISBN: 9788495988614
Autors: Rosa Sanchis
Col·lecció: Premis, 3
Pàgines: 184
Pes: 338 gr.
Any: 2006

Tot per amor? és una història d’amor a l’educació com a motor i combustible de vida, i també la cons-tatació que es pot estimar i créixer alhora, amar sense perdre el vol i ampliar el territori. El territori del llibre està format pels relats i les valoracions dels alumnes que han passat per les classes d’educació afectiva i sexual de Rosa Sanchis, per les seues discussions i per un saber teòric fruit de quinze anys d’estudi i treball a peu de classe.
L’aparent senzillesa de l’obra és una virtut que no amaga l’exacta radiografia de la manipulació moral que el patriarcat ha comès amb les persones, en especial amb les dones, personatges secundaris en la pel·lícula de la vida. Però la càmera que la professora ha instal·lat a l’aula es gira ací cap a la violència exercida contra elles, i mostra clarament com la llavor dels principis patriarcals arrela en les creences i sentiments dels joves.
Amor i dolor han anat massa temps de la mà; llibres com aquest són necessaris perquè ofereixen als adolescents –i també als adults– diferents eines que qüestionen una educació massa restrictiva. Docu-ments per a recuperar la capacitat per a explorar i crear plaer en les relacions afectivosexuals i el temps per a pensar i perdre’s en la fantasia.

Preu: 12,50 €