Notícies

Aquestes festes regala't llibres amb descompte

En aquestes festes a Rosa Sensat t'oferim una oferta especial per la compra de llibres del nostre catàleg. El descompte és del 10% per a les persones associades i del 5% per a la resta, i a més la tramesa és gratuïta.  

Entre les novetats editorials de Rosa Sensat 2011 cal destacar dos títols de la col�lecció "Dossiers" que omplen un buit necessari en el món editorial. Per una banda, Competència informacional. Del currículum a l'aula (Dossier, número 72) de les autores Anna Blasco i Glòria Durban, un text necessari per conèixer i saber programar una de les competències més actuals del currículum. I per altra banda, dins la mateixa col�lecció, l'Ignasi Roda ens ha regalat El teatre en l'educació. Reflexions i praxis, un text amè i exemplificador del que vol dir organitzar una obra de teatre, des d'un punt de vista innovador i pedagògic, a l'escola.

Enguany també hem editat el darrer Premi de Pedagogia Marta Mata 2010, amb el títol de Parlant de matemàtiques per aprendre'n, de Teresa Serra Santasusana, que ens ofereix una interessant reflexió i praxis del treball de la llengua a l'aula.

Dins la col�lecció "Mars", enfocada a recuperar les lectures infantils catalanes de referència, hem reeditat dos títols cabdals: La Nana Bunilda menja malsons, de Mercè Company i Agustí Asensio, i En Benet i el seu roure, de Claude Levert i Carme Solé. Ambdós títols, multipremiats en el seu temps, són d'una bellesa reconeguda al llarg de diverses generacions de lectors. Aquests dos títols s'afegeixen als quatre ja editats: Raspall, de Pere Calders; La Lluna d'en Joan, de Carme Solé; Jo les volia, de Maria Martínez; i Història d'un eriçó, d'Asun Balzola.

També tens a la teva disposició els primers sis "Quaderns de Matemàtiques" de Maria Antònia Canals, tres per al Cicle Inicial 1, i tres més per al Cicle Inicial 2, i els Dossiers de la Maria Antònia Canals: Primers nombres i primeres operacions, Fraccions, Estadística, combinatòria i probabilitat, Lògica a totes les edats, Superfícies, volums i línies, Transformacions geomètriques, Problemes i més problemes, Mesures i geometria, Nombres i operacions II, i Càlcul amb reglets numèrics.

A part de les novetats d'enguany, a la nostra web trobaràs i podràs comprar els 240 llibres editats per Rosa Sensat.