Quins llibres?

  Quins llibres?

  Amb el títol de Quins llibres...? us volem presentar les novetats de llibres de ficció i de coneixements per infants i joves que seleccionem des del Seminari de Bibliografia Infantil i Juvenil de l'Associació de Mestres Rosa Sensat.

  Des del començament del seminari, els anys seixanta, s'ha anat elaborant una base de dades amb tots els llibres treballats, tots classificats per edat i tipologia, i alguns amb comentari incorporat. Actualment aquesta base de dades abasta més de vint mil títols.

  El Seminari està format per una vintena de professionals de l'educació que es reuneixen setmanalment per comentar, valorar i classificar les novetats editorials, adreçades a infants i a joves, que van arribant a les llibreries periòdicament.

  A més dels anys d'experiència en la dinamització i l'organització de les biblioteques escolars dels participants del seminari, comptem també amb l'ajut dels comentaris dels joves lectors de les nostres escoles i biblioteques.

  SEMINARI DE BIBLIOGRAFIA INFANTIL I JUVENIL DE L'ASSOCIACIÓ DE MESTRES ROSA SENSAT
  Espai d'aquest seminari amb el contingut íntegre de la base de dades.

  E-PERGAM
  Programa del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per gestionar les biblioteques escolars que conté, des de l'any 2007, la base de dades Quins llibres?