AGENDA HIVERN: actes i activitats, gener-març

Oferim una previsió d’actes i activitats que pensem que poden ser del vostre interès. Són temps estranys, però, d’altra banda, molt estimulants i esperançadors, per a la conquesta d’una educació més humana i més lligada a la necessitat que tenim per viure en dignitat i créixer com a persones.

Per aquest motiu, aquesta segona agenda estacional continua amb moltes ganes i esperances de poder-se anar omplint de trobades presencials de mestres inquietes. 

L’agenda gener-març va de la mà de l’Escola d’Hivern, que té lloc presencialment i en línia del 16 de gener  al 27 de març: propostes formatives, acompanyament a centres i Mini Biblioteques Ambulants Temàtiques.

Reserva’t els dies! Esperem retrobar-nos en una (o més) d’aquestes dates que et proposem!

 Entre tots ho fem possible aquest 2022.

 


  • Dijous 27 de gener

Presentació del llibre ‘La Colla del Besòs’, de les autores Neus Sanmartí, Mariona Escobar i Carme Alemany. A les 18 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). + Resum acte

 

  • Dijous 10 de febrer (MATÍ)

ViquiMarató. De 9 hores a 14 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). Crear i/o ampliar contingut en relació amb la renovació pedagògica. Trobada de voluntaris també contemplada dins del projecte de Memòria Històrica on es vol fer palès la importància de l’arxiu com a base per continuar reflexionant en els reptes pedagògics d’avui dia. + Informació

 

  • Dijous 10 de febrer (TARDA)

Acte revista Perspectiva. L’escola catalana en una realitat plurilingüe. La immersió lingüística a debat.  De 18 hores a 19:30 hores a El Born Centre de Cultura i Memòria.

Conduïda per la periodista Elisabet Pedrosa i integrada per un grup de participants experts: Enric Larreula, escriptor i il·lustrador, fou professor universitari de Filologia Catalana; Carme Junyent, directora del GELA (Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades) i professora universitària de Lingüística; Carla Benet, traductora, intèrpret i professora de diverses llengües estrangeres.

 

  • Dissabte 19 de febrer

Jornada de Formació temàtica per a educadors de 0-6. Els drets de l’infant des de la primera infància.

 

  • Dijous 03 de març 

Presentació del llibre ‘Territoris de joc’, de les autores Alejandra Dubovik i Alejandra Cippitelli. A distància a través del canal de YouTube de l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

 

  • Dijous 10 de març

Presentació del llibre ‘Feminisme i educació. L’educació feminista, de l’autora Mirta Lojo. A les 18 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona).

 

  • Dilluns 21 de març

Sessió presencial CAÀREM, Geometria adreçada a etapa Infantil i primer cicle de Primària. De 18 hores a 19:45 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona).

 

Relacionats

Subscriu-te al nostre butlletí!
Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Escoles/Universitats amigues
Ets un centre educatiu que vol participar i cooperar amb equips de mestres compromesos amb la millora de l’educació a Catalunya?
Associa't i forma part de la xarxa!

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Escoles/Universitats amigues

Ets un centre educatiu que vol participar i cooperar amb equips de mestres compromesos amb la millora de l’educació a Catalunya?
Associa't i forma part de la xarxa!