AGENDA TARDOR: actes i activitats, set-des (curs 22-23)

Oferim una previsió d’actes i activitats que pensem que poden ser del vostre interès. És una agenda viva, amb moltes ganes i esperances de poder-se anar omplint de trobades de mestres inquietes.

Aquesta primera agenda estacional va de la mà de les propostes d’acompanyament a centres i de les Mini Biblioteques Ambulants Temàtiques.

Reserva’t els dies! Esperem retrobar-nos en una (o més) d’aquestes dates que et proposem!

Hem tornat amb molta activitat i volem viure-ho juntament.

 


  • Dijous 29 de setembre

Acte d’homenatge a Pere Darder, pedagog impulsor de la renovació pedagògica.  A les 18 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). Omple el formulari per confirmar la teva assistència. 

  • Dissabte 8 d’octubre 

Encuentro de Educación Infantil, On se sustenten les pràctiques educatives? Referents que orienten l’etapa de 0 a 6 anys. De 8:30 hores a 14:00 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). M’hi apunto!

  • Dijous 13 d’octubre 

Presentació del llibre ‘El viatge de l’Escola del Mar, de Salvador Domènech, escriptor i psicopedagog. A les 18 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona).

  • Dilluns 24 d’octubre 

Sessió presencial CAÀREMProblemes. De 18 hores a 19:45 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona).  Pròximament, tota la informació.

  • Dimarts 25 d’octubre 

Engega el projecte de mediació lectora Dones i infants: compartim lectures. Conjuntament amb l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona. Tots els dimarts d’11h a 11:45h amb ‘El Casalet’, l’espai de nadons i infants, i de 12h a 12:45h amb les dones nouvingudes. Busquem voluntàries!

  • Dijous 27 d’octubre 

Conversa amb Perspectiva n.418, eix central d’El nou currículum escolar Darreres converses! Pròximament, tota la informació.

  • Dilluns 21 novembre

Sessió presencial CAÀREMGeometria. De 18 hores a 19:45 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona).  Pròximament, tota la informació.

  • Dijous 24 de novembre

Celebració Dia Universal del Drets dels Infants, amb la Revista Infància. Crònica de la trobada de l’any passat!

  • Dissabte 26 de novembre

Presentació de la maleta de llibres ‘El fil de la vida’. Per què és important educar per la vida i per la mort? A la Biblioteca de Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona).  Pròximament, tota la informació.

  • Dijous 1 de desembre

Lliurament XLII Premi Marta Mata de Pedagogia i Guardons Marta Mata 2022. Pròximament, tota la informació.

Relacionats

Subscriu-te al nostre butlletí!
Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Vols subscriure't a totes les nostres revistes digitals o rebre-les en paper a casa?
Fes-ho ara!

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Vols subscriure't a totes les nostres revistes digitals o rebre-les en paper a casa?

Fes-ho ara!