AGENDA TARDOR: actes i activitats, set-des

Oferim una previsió d’actes i activitats que pensem que poden ser del vostre interès. És una agenda viva, amb moltes ganes i esperances de poder-se anar omplint de trobades de mestres inquietes.

Aquesta primera agenda estacional va de la mà de l’Escola de Tardor, que té lloc presencialment i en línia del 5 d’octubre al 10 de desembre: propostes formatives, acompanyament a centres i Mini Biblioteques Ambulants Temàtiques.

Reserva’t els dies! Esperem retrobar-nos en una (o més) d’aquestes dates que et proposem!

Hem tornat amb molta activitat i volem viure-ho juntament.

 


 • Dilluns 20 de setembre

Conversa entre David Bueno, doctor en biologia i professor de genètica, i Marina Garcès, filòsofa i assagista, al voltant de la temàticaNeurociència i Educació‘. A les 19 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona)

 • Dimarts 05 d’octubre

Presentació del llibre ‘L’educació i el somriure dels infants’,   de  Maria Teresa Mas Adell. A les 19h al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya de Tarragona ( al C/ Major, 14)

 • Dimecres 06 d’octubre

Tercer i últim webinar Transformem els Patis: Agents transformadors. En línia a través de Zoom. Recull de la sessió!

 • Dimarts 14 d’octubre

Conversa amb Perspectiva n.415, eix central de l’Alimentació Sostenible. Amb la cuinera catalana i xef del Semproniana, Ada Parellada, i el director de l’escola Octavio Paz de Barcelona, Xavier LopezA les 19 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). Darreres converses!

 • Finalitzat 25 d’octubre

Exposició del grup de fotografia RELLA ‘Terra, Aigua, Aire’, fins al 25 d’octubre. A l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). Com va ser el making off? 

 • Dilluns 18 d’octubre

Reprenem l’activitat del CAÀREM, Centre d’Activitats d’Àmbit de Reflexió per  a l’Educació Matemàtica. Tastet matemàtic en obert al voltant de la temàtica: Lògica

 • Dijous 21 d’octubre

Presentació del llibre ‘Angeleta Ferrer. La força de la renovació pedagògica’, de Salvador Domènech, doctor en pedagogia. A  les 18 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona)

 • Dijous 28 d’octubre

V Jornada Renaturalització d’espais educatius, moderada per Mamen Artero, cofundadora de ‘El Globus Vermell. Amb inauguració de l’exposició ‘Patis x Clima: Comunitats educatives en transformació. Espais educatius regeneratius’, amb Carme Cols i Pitu Fernàndez, representants del Grup de Treball ‘Com està el pati’ de Rosa Sensat. De les 15:45 a les 20:00 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). L’exposició estarà disponible fins al 20 de desembre.

 • Dilluns 22 de novembre 

Segon tastet matemàtic a càrrec del CAÀREM, Centre d’Activitats d’Àmbit de Reflexió per  a l’Educació Matemàtica. Temàtica: Numeració i càlcul

 • Dijous 25 de novembre

Celebració Dia Universal del Drets dels Infants, amb la Revista Infància. Crònica de la trobada!

 • Dimarts 14 de desembre

Presentació per Amàlia Ramoneda del butlletí de literatura infantil i juvenil El Garbell número 23, corresponent a l’hivern 2021, amb la tria de llibres feta pel Seminari de bibliografia infantil i juvenil de la biblioteca de Rosa Sensat. A les 17:30 hores a la Biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona)

 • Dijous 16 de desembre

Lliurament XLI Premi Marta Mata de Pedagogia i Guardons Marta Mata 2021. A El Born Centre de Cultura i Memòria.

Relacionats

Subscriu-te al nostre butlletí!
Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Escoles/Universitats amigues
Ets un centre educatiu que vol participar i cooperar amb equips de mestres compromesos amb la millora de l’educació a Catalunya?
Associa't i forma part de la xarxa!

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Escoles/Universitats amigues

Ets un centre educatiu que vol participar i cooperar amb equips de mestres compromesos amb la millora de l’educació a Catalunya?
Associa't i forma part de la xarxa!