Once upon a time…

Hi havia una vegada… Des de la biblioteca de l’associació hem preparat una maleta d’àlbums en llengua anglesa. L’objectiu és donar recursos als mestres, professors i mediadors que vulguin gaudir i despertar l’interès dels infants a través dels llibres i la narració.

En aquesta maleta trobareu una selecció d’una cinquantena de llibres amb temàtiques i nivells lectors diversos. La tria s’ha fet en funció de la qualitat, l’interès i la capacitat de seducció que poden generar. No es tracta de llegir-los tots; creiem que és imprescindible que siguin els mestres els qui s’enamorin dels que considerin adequats per al seu grup i els vulguin explicar, o dissenyar les activitats que considerin.

La maleta “Once Upon a Time…”  la podran demanar en préstec els socis de l’associació i els subscriptors de les revistes Infància i Perspectiva Escolar. I podrà estar a les escoles durant 30 dies.

Pels llibres que es perdin o es malmetin s’haurà de pagar un recàrrec de 20 €, perquè és un material difícil de tornar a aconseguir.

Desitgem que infants, mestres i monitors gaudiu de la lectura, i us encoratgem a dissenyar més activitats per promoure-la.

Descarrega aquí el llistat de llibres que conté la maleta!