Altres moments

JORNADA LITERATURA INFANTIL I JUVENIL: TOT S’HI VAL? Se celebrarà a l’Associació de Mestres Rosa Sensat el dissabte 29 de juny. Inscripcions obertes.

PRESENTACIÓ LLIBRE ‘MÉS ENLLÀ DE LA LECTOESCRIPTURA A L’EDUCACIÓ INFANTIL’ DE GINO FERRI Se celebrarà a l’Associació de Mestres Rosa Sensat el dimarts 2 de juliol. Inscripcions obertes.

PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL ‘ROSA SENSAT. PER UNA ESCOLA PLENA DE VIDA’. Se celebrarà a l’Associació de Mestres Rosa Sensat el dimecres 3 de juliol, a les 18:45h.

JORNADA LA REBEL·LIÓ DEL JOC Se celebrarà a l’Associació de Mestres Rosa Sensat el dissabte 6 de juliol. Inscripcions obertes.

PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA CLOSER ‘Closing the Gap between Smart Learning and Emergency Remote Teaching’ Se celebrarà a l’Associació de Mestres Rosa Sensat el dilluns 8 de juliol, de 13:15h a 14:00h.

PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL ‘ROSA SENSAT. PER UNA ESCOLA PLENA DE VIDA’. Se celebrarà a l’Associació de Mestres Rosa Sensat el dilluns 8 de juliol, a les 18:15h.

OBRA DE TEATRE. ‘POMPEU FABRA: JUGADA MESTRA’  Se celebrarà a l’Associació de Mestres Rosa Sensat el dimarts 9 de juliol, de 13:15h a 14:00h.