Bibliografies

Loris Malaguzzi i l’Educació infantil a Reggio Emilia

El 23 de febrer de 1920 va nèixer Loris Malaguzzi a Corregio un poble de la provincia de Reggio Emilia (Itàlia). Ara cent anys després la Biblioteca Rosa Sensat vol retre-li homenatge amb la publicació i difusió d’aquest recull bibliogràfic que desitgen serveixi per conèixer amb més profunditat l’experìencia de les Escoles Infantils de Reggio Emilia així com la trajectòria d’aquest gran mestre i pedagog.

Bibliografia Ferrer i Guàrdia

Amb motiu de l’exposició itinerant sobre la vida i obra de Francesc Ferrer i Guàrdia que hem acollit a Rosa i organitzada per la Fundació Ferrer i Guàrdia, la Biblioteca us ofereix aquest recull bibliogràfic sobre la figura del pedagog.

Bibliografia Loczy

Aquesta bibliografia inclou documents produïts per l’Institut Emmi Pikler (Lóczy) o que hi tenen relació i que podeu trobar a la biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

Maria Teresa Codina: “Sempre hi ha alguna cosa a dir”

Des de la biblioteca hem elaborat aquesta bibliografia, que no preten ser exahustiva però si representativa de la trajectòria de Maria Teresa Codina, una de les fundadores de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, tota una vida dedicada a l’educació. S’hi inclouen treballs inèdits escrits per la Maria Teresa que conservem a la biblioteca.

 

Bibliografies de les jornades

Aquestes bibliografies s’han elaborat en el marc de diverses jornades formatives de l’Associació.