Jornades de Formació

Us presentem les Jornades de Formació de l’Escola d’Hivern, pensades com una activitat autoreflexiva orientada a millorar diàriament el fer de mestre en el context actual. T’hi esperem!
Esperem generar un espai i temps que serveixi de pont per a tota la comunitat educativa. 

 

+ INFO I INSCRIPCIÓ 19 febrer

Quins són els drets dels infants des de la primera infància? Què implica la gratuïtat en l’escolarització dels infants de dos anys?

Aquesta Jornada vol representar una oportunitat per remirar el 0-6 com una etapa educativa amb identitat i valor propi. Posarem sobre la taula com entenem l’anunciada gratuïtat dels infants de dos anys sense que aquest imaginari ens porti a escenaris on l’etapa es vegi qüestionada.

Organitzarem els temps per fer possible un espai de reflexió i d’inspiració per compartir els drets dels infants i com els projectes educatius poden ser més o menys respectuosos amb aquests. Amb l’acompanyament de persones que han pensat al voltant d’aquesta temàtica de manera conscient i rigorosa, alternarem estones de conferència i taula rodona amb converses en grups reduïts. Des de l’experiència de cadascuna i amb els temes plantejats per les persones facilitadores, crearem un clima per pensar plegats i aprendre junts.

En uns temps que no són gens fàcils i on abunda el soroll, us proposem una trobada per no perdre el focus pel qual realment treballem: quines són les finalitats a les quals ens hem de comprometre els i les mestres de 0 a 6 anys?

+ INFO I INSCRIPCIÓ 19 febrer