Nivell B1

Formació de Competència Digital Docent nivell B1: Descobrim el podcàsting

Formació reconeguda pel Departament d’Educació. 

  • Etapa educativa: Internivell (Educació Infantil, Primària, Secundària i Formació Professional).
  • Modalitat: En línia i asincrònic.
  • Adreçat a: Mestres i professorat d’infantil, primària, ESO, batxillerat, cicles formatius i formació d’adults. Els/les partipants han de tenir un alt grau d’autonomia a l’hora d’utilitzar les tecnologies digitals. Enfocat a dur a terme un projecte dins els centres educatius.
  • Calendari: de novembre a febrer o de gener a abril, dates a concretar.
  • Curs gratuït

 

NOVEMBRE: Inscriu-te gratuïtament clicant aquí i comença al novembre! *INSCRIPCIONS OBERTES DURANT TOT EL MES!

GENER: Inscriu-te gratuïtament clicant aquí i comença al gener!

 

Descripció 

Aquest curs està orientat a l’assoliment del nivell B1 de la competència digital docent mitjançant la implementació d’un projecte de podcàsting a l’aula. El nivell B1 implica la integració de forma autònoma dels recursos digitals en la mateixa pràctica docent. És un curs de formació asíncrona, distribuït en 6 mòduls i un projecte final. L’eix de la formació serà la comunicació, el llenguatge i l’educació mediàtica. Els materials de la formació estan en suport textual, visual i audiovisual.

La lectura dels llibres de continguts i la realització de les tasques de cada mòdul permeten als participants l’assoliment de cadascuna de les àrees de la competència digital docent.

Per superar el curs cal fer i lliurar totes les tasques plantejades de forma individual i el projecte final. Així com rebre una valoració positiva del projecte final.

 

Objectius

  1. Adquirir, mitjançant l’eix de la comunicació, el llenguatge i l’educació mediàtica, les competències digitals docents relacionades amb el nivell B1 i vinculades a les àrees d’aquest.
  2. Realitzar un projecte de podcàsting en el centre.
  3. Adaptar la pràctica docent amb suport de tecnologies digitals a les activitats de podcàsting
  4. Vetllar per l’accessibilitat i la inclusió en l’ús de tecnologies digitals per facilitar l’aprenentatge de tot l’alumnat i adaptant-les al context.
  5. Donar suport a altres docents en la utilització correcta de les tecnologies per a la comunicació del centre.