Infància en xarxa. Com valoreu aquest inici de curs? Amb optimisme o amb preocupació?

Twitter
@MontseRicagu
Soc optimista, tot i que hem de seguir sent curosos i exigents.


Instagram

@7curra
Amb preocupació… El 0-3 oblidat sempre! Pas a pas, amb encant, somriures i llàgrimes.

@diacanso
Començo aquest curs posant consciència a com ho faig, des d’on ho faig. Des de la calma, respirant pas a pas, sense accelerar-me…, gaudint del que aporta cada situació.

Amb la il·lusió i alhora responsabilitat d’iniciar un nou projecte.

Estant present, sense pensar en el següent pas, en el següent moviment, perquè com comencem té un impacte en com acabem.
Bon inici de curs!

@petitainfancia
Optimisme! Penso que la normalitat va tornant, una empenta més i les escoles podran tornar a ser el que eren.

@cirererescola
Inici de curs! Com hem començat? Durant l’estiu hi ha hagut obres a l’escola. Imagineu doncs la feina afegida: muntar-ho tot de nou, l’escola sencera… Un repte!

Doncs, malgrat tot –les obres, els protocols que ignoren el 0-3 i la Covid al nostre voltant–, la paraula que pot definir aquest inici de curs és certesa. Sí, ja sabem que la paraula de moda és incertesa, però ja n’hi ha prou.

Al Cirerer tenim la certesa que en equip tot estarà a punt! Tenim la certesa de poder rebre i donar. Tenim la certesa que farem tot allò que estigui a les nostres mans per acollir les famílies i els infants. Tenim la certesa que continuarem reflexionant i avançant, no per fer més coses, sinó per fer-les millor.

Tenim la certesa que hi haurà moments durs, entrebancs, qüestionaments i també rialles, retrobaments i camins, vells i nous, que trepitjarem amb tota la il·lusió del món…, però ho farem en equip!

Aquesta és la nostra certesa, saber que cadascuna de nosaltres, individualment, compta i és valuosa, però que totes juntes desterrem la incertesa!

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Escoles/Universitats amigues

Ets un centre educatiu que vol participar i cooperar amb equips de mestres compromesos amb la millora de l’educació a Catalunya?
Associa't i forma part de la xarxa!