Escola de Tardor

Cartell: Pere Mauriz González. 1r de Batxillerat  a l’Institut Moisès Broggi. Disseny inspirat en el treball de l’il·lustrador Brosmind.

 

Del 5 d’octubre al 10 de desembre de 2021: cursos presencials i en línia

 

Acabat d’encetar els curs 2021-22, tindrem l’oportunitat de continuar reflexionat i trobant espais d’aprenentatge al voltant de l’essència de l’escola i del fer de mestres des dels perquès, amb uns eixos tranvsersals a totes les formacions:

  • Educació democràtica
  • Cultura científica i humanística
  • Reconèixer les identitats a través de la cultura i les arts
  • Mestres emancipades: la comunicació a l’escola

 

Ja pots consultar…

 

19 propostes formatives, presencials i a distància, de temàtiques diverses i per a totes les etapes educatives.

Tot el catàleg de tardor

 

L’acompanyament a centres té com a propòsit acompanyar a equips de mestres per tal d’afavorir la formació permanent i autoconstruïda. Tots aquests aspectes s’emmarquen dins un espai de debat i reflexió que ens porta a interrogar-nos i on la pràctica es va re-contextualitzant dins d’un teixit teòric participatiu i compartit entre els equips de mestres, persones formadores i l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

Més informació

 

Us portem a l’escola les nostres biblioteques ambulants: una acurada selecció de llibres al voltant d’uns temes específics que articulen i faciliten l’ambient lector a partir de textos i il.lustracions suggerents i interessants.

Més informació