Educació secundària

L’orientació educativa i l’acompanyament a l’institut

Coordinen: Núria Bolet Olivella i Paloma Cívico Moreno

El grup de treball té la finalitat de compartir experiències i reflexionar sobre com fer l’acompanyament de l’alumnat des del punt de vista personal, acadèmic i professional. Pensem en qui fa aquesta funció i com ho hauríem de fer més extensiu comptant amb la participació de joves, equips educatius i famílies.

 

Treballem per projectes a l’educació secundària

Coordina: Àgueda Redondo Vilaginés

Darrerament ha augmentat l’interès per les metodologies innovadores a l’educació secundària. En molts centres estan apareixent inquietuds per introduir canvis pedagògics. En aquest grup de treball volem fomentar la reflexió i el debat sobre el treball per projectes, així com compartir experiències i materials amb centres que ja treballen de forma innovadora, tot fent xarxa entre els docents que volen fer el canvi als seus centres.

 

GRICCSO (Grup de Recerca i Innovació en el Currículum de les Ciències Socials)

Coordinen: Carles Anguera Cerarols i Dolors Bosch Mestres

Grup de professores i professors en l’àmbit de l’educació secundària i la didàctica de les ciències socials en la formació universitària de futurs mestres i professors. El grup té l’objectiu de millorar l’ensenyament i l’aprenentatge de les ciències socials a partir de la innovació i la investigació.

 

Per participar en algun dels grups de treball de l’Associació contacta amb la persona responsable d’aquell que t’interessa seguint aquest enllaç.

Si tens una pregunta general sobre els grups de treball pots enviar-nos un missatge a: grupsdetreball@rosasensat.org