Seminari de bibliografia Infantil i Juvenil “Quins llibres”

Coordinen: Assumpció Lisson Quirós i Amàlia Ramoneda Rimbau

El Seminari de bibliografia infantil i juvenil de Rosa Sensat està format per una vintena de professionals de diferents disciplines (bibliotecàries,  pedagogs, mestres i professors) que es reuneixen setmanalment a la biblioteca de l’associació per tal de llegir, valorar, classificar i recomanar les novetats editorials infantils i juvenils tenint en compte la qualitat literària i/o científica del llibre.

Els títols seleccionats, classificats per edats i tipologies i amb comentaris, es presenten periòdicament agrupats mitjançant un catàleg i també serveixen per formar part de la tria dels llibres que s’ofereixen a la botiga digital quinsllibres.org.

Des del començament del seminari, als anys seixanta, s’ha anat elaborant una base de dades amb tots els llibres treballats, que actualment ja té més de vint mil títols.

Membres del Seminari:

Emma Bosch, Dolors Carrió, Montse Codina, Montse Colilles, Teresa Font, Mariona Garcia, Xavier Graells, Anna Herranz, Mercè Laplana, Assumpció Lisson, Cecília Lladó, Meritxell Margarit, Miquel Massaguer, Carme Pardo, Jordi Parés, Laura Parés, Amàlia Ramoneda, Núria Sagarra, Françoise Samuel-Lajeneusse, Mariona Trabal, Sadurní Tudela i  Montserrat Valero.