Preguntes freqüents de la 55a Escola d’Estiu

Quan se celebra i quines formacions inclou?

Del dilluns 6 al divendres 10 de juliol de 2020. Pots consultar el programa formatiu fent clic aquí. 

 

Què significa que l’Escola d’Estiu és virtual?

L’Escola d’Estiu es composa d’una oferta de 14 propostes formatives, dividides en horari de matí o de tarda. Aquests activitats seran connexions en temps reals amb els formadors, en format videoconferència. Per saber-ne més, pots consultar el funcionament de cada curs a la seva pàgina corresponent.

 

A partir de quan m’hi puc apuntar?

Si ets soci/a de Rosa Sensat ja t’hi pots inscriure i no ets sòcia, podràs inscriure-t’hi a partir del dimecres 20 de maig.

Recorda que si ets menor de 30 anys i encara no ets soci/a, al inscriure’t a la 55a Escola d’Estiu t’oferim la possibilitat d’associar-te a un preu molt reduït. Consulta la tarifa i les condicions a la pàgina d’inscripció.

 

Fins quan estan obertes les inscripcions?

El termini s’acaba el 5 de juliol, però el 20 de juny revisarem i anul·larem alguna de les propostes en cas de no arribar al mínim d’inscrits.Tingues en compte que les places per a cada formació són limitades, així que et convidem a inscriure’t tan aviat com et sigui possible per poder triar la formació que prefereixis!

 

Com m’hi puc apuntar?

A través de la nostra pàgina d’inscripció.

 

A quants cursos em puc apuntar?

Pots apuntar-te a un màxim de dos cursos, un de matí, i un de tarda. Cada curs té un programa de 15 hores de formació. A més, tens l’opció de combinar una formació de matí o de tarda amb el curs Didàctica, ètica i estètica de les eines i els continguts digitals, que no requerirà estar connectat una hora concreta.

I recorda, a l’inscriure’t també podràs assistir (sense cap cost addicional) a les conferències que se celebraran cada matí de 10h a 11h, a més del Cinefòrum que servirà com a clausura de l’Escola d’Estiu el divendres 10 de juliol al vespre.

 

Quin és el màxim de cursos que puc fer?

Pots fer fins a dos blocs formatius (15 hores cadascún), un en horari de matí i l’altra de tarda. A més, recorda que cada matí de 10h a 11h hi ha conferències, i divendres el Cinefòrum.

 

Si m’inscric a dos cursos he de pagar més?

No, oferim una tarifa plana, i pagues el mateix per fer un bloc formatiu (matí o tarda) o els dos. 

Sóc menor de 30 i m’he fet soci/a… Com ho vaig ara per obtenir el descompte en la matrícula?

Escriu a socis@rosasensat.org i et farem aribar el teu cupó de descompte.

 

M’interessen més de dos cursos, puc apuntar-me a més formacions?

Només pots inscriure’t a un màxim de dos cursos, però algunes de les propostes formatives les tornarem a oferir a partir del setembre a l’Escola de Tardor 2020. Per saber-ne més, et convidem a apuntar-te al nostre butlletí (enllaç), des d’on properament compartirem la programació del curs 2020-2021.

 

Quin certificat puc obtenir assistint als cursos?

Per assistir satisfactòriament als cursos de la 55a Escola d’Estiu obtindràs un document de certificació per part de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. A més, els cursos estan reconeguts al Pla de Formació Permanent del Departament d’Educació.

 

Tinc un problema tècnic o un dubte relacionat amb els cursos… amb qui puc parlar?

Escriu a formacio@rosasensat.org i t’ajudarem amb el que calgui!