Presentació de Picotejades pedagògiques

AGENDA

El proper dimarts, 9 d’abril a les 18.30h, presentem el darrer llibre de la col·lecció Testimonis: “Picotejades pedagògiques” de Jaume Cela.

Presentació a càrrec de:

  • Roc Bella, enginyer industrial, membre del moviment escolta i exalumne de l’autor
  • Àlex Rodríguez, pedagog, mestre de l’escola El Brot de Sant Joan Despí i membre del grup ANJANA
  • Francina Martí, Presidenta de l’Associació de Mestres Rosa Sensat.
  • Jaume Cela, autor

 

Dia: 9 d’abril de 2019
Hora: 18:30 h
Lloc: Biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat

Sinopsi

Aquesta vegada en Jaume Cela ens convida a convertir-nos en pacífiques gallines que picotegen el menjar que troben. Ara és una llavor, ara un cuc. Sense cap mena d’ordre, potser seguint només la
necessitat de sentir-se alimentades. En aquest llibre hi trobareu, per tant, ara un record, ara una anècdota, ara una vivència, ara una experiència…, relacionades amb l’educació, però ben lluny de qualsevol dogmatisme, de qualsevol veritat tancada. Més aviat són aportacions que naveguen entre dubtes i vacil·lacions i amb molt poques certeses. Però sempre amb ganes de compartir allò que ha viscut amb els lectors i les lectores.

L’autor – Jaume Cela

Jaume Cela i Ollé (Barcelona, 1949). Mestre jubilat des del setembre de l’any 2014. Ha estat vint-i-tres anys director de l’escola Bellaterra i és membre de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i del Consell Escolar de Catalunya.
Ha escrit més de seixanta llibres adreçats al públic infantil i juvenil i ha rebut diversos premis per algunes d’aquestes publicacions. També ha escrit llibres sobre educació: Amb lletra petita, Calaix de mestre, A peu d’obra, Reflexions i vivències a partir de l’escola, Tu que m’aprens. Memòria i oblit d’un aprenent de mestre, Quadern de dilluns. Educació, cine i literatura, Apunts d’un aprenent de mestre greument jubilat, Us volia dir… Alguns els ha escrit amb en Juli Palou: Amb veu de mestre, que va rebre el premi Rosa Sensat de Pedagogia (1992), Va de mestres. Carta als mestres que comencen i Mestres en rima lliure. A més, col·labora a les pàgines del suplement Criatures, del diari Ara, i en altres diaris i revistes.

Estigues al dia!

A través del nostre butlletí estaràs al dia de les formacions, activitats, publicacions i novetats de l'Associació.
Subscriu-t'hi