Infància en xarxa. Els infants a l’estiu, què es pot fer quan la família no pot estar per ells?

YuLi Rivera El millor per a un infant durant les vacances seria anar al poble amb el seus avis, cosins…, per gaudir de la natura i de tot allò que té un poble, i desenvolupar la motricitat, el llenguatge…

Dolores Acuña Cada any tenim una «bossa» de familiars a disposició. I ens alternem els dies. Els nens a l’estiu es relacionen més que mai amb els cosins, encara que no són de la mateixa edat: conviuen, dormen, juguen, van a la platja, a la piscina, a la muntanya. No sempre podem portar-los als casals d’estiu i als campaments.

Pilar Trabal El primer que em ve el cap és el record de la pròpia infància: casals d’estiu, però al barri, als garatges de les veïnes més grans, amb els veïns de la mateixa edat. Sortides al riu amb les amigues i alguna mare… Ara això sembla complicat. Hi ha casals d’estiu interessants, propostes de campaments… i alguns avis disponibles.

Sonia Aymerich Lleure, ja siguin colònies, campaments, rutes, casals d’estiu.

Daniela Vite A vegades és complicat si els pares tenen feines amb moltes hores de treball. Nosaltres tenim la sort de poder escollir tanda de vacances, de forma que els nostres dos fills fan un munt d’activitats amb nosaltres, o ho intentem. Hi ha estius que només tenim una setmana per estar junts tota la família. Llavors intentem aprofitar-ho molt!

Marga Ruedas Tinc una filla d’un any. Jo no treballo. L’any que ve tindré un problema perquè no sé amb qui podrà estar la meva filla. Els meus pares treballen i no es poden estar amb la meva filla si jo treballo. M’agradaria que els horaris de les llars d’infants i el de la feina es poguessin combinar millor. Sé que l’hauré de deixar amb una cangur.

Associa't!

Encara no ets sòcia de Rosa Sensat? Ara i fins a l'Escola d'Estiu ampliem la quota jove fins els 30 anys. Associa't i matricula't a qualsevol formació per només 70€!
Fes-te'n ara!