Llibres a mans. Llibres per documentar-se

Aprendre a reconèixer tocant, mastegant, olorant, escoltant, gatejant; expressar-se a través del balbuceig, emetre els primers sons, afanyar-se perquè sonin les primeres tires fòniques; fer-se entendre plorant, rient, somrient, marranejant; bavejar amb l’arribada de les dents, embadocar-se davant l’ampli món; experimentar, inventar, imitar; voler créixer. Aquests són només alguns dels treballs de l’infant durant els seus tres primers anys de vida. Qui gosaria negar-li el dret a gaudir de bons llibres?

La fotografia com a mitjà per documentar l’entorn –els colors, les formes, els gustos– que ens envolta i que no és fàcil veure publicat en forma de llibre de cartoné. Acci­ons molt sensorials i quotidianes artísticament caçades per la fotògrafa Jill Alison Hartley, nascuda fa 67 anys als eua. Aquests llibres proposen als infants un apropament estèticament ben concebut.

Hartley, J. A.: Colores sabores, Mèxic: Petra, 2007.
Hartley, J. A.: Rayas y flechas, Mèxic: Petra, 2007.
Hartley, J. A. ¿Círculo o cuadro?, Mèxic: Petra, 2006.

 

Hartley, J. A.: . Rojo + verde,2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et necessitem: associa't!

Suma't a la comunitat educativa de Rosa Sensat, aprofita els teus descomptes en formació i llibres i ajuda'ns a seguir treballant per transformar i millorar l'educació!
Fes-te'n ara!