Blogs, llibres i més. L’alimentació fins als 6 anys

 

http://salutpublica.gencat.cat/ca/ambits/promocio_salut/alimentacio_saludable/PREME/

El Programa de Revisió de Menús Escolars a Catalunya (preme) és fruit d’un conveni entre els departaments de Salut i Ensenyament i ofereix als centres educatius de Cata­lunya la revisió de la programació de menús que se serveixen al menjador escolar, amb l’elaboració d’un informe amb suggeriments per millorar la qualitat de l’oferta. En el marc del preme s’editen publicacions i altres recursos divulgatius que també s’adrecen a les famílies, als professionals sanitaris, a la comunitat educativa i als serveis de restauració escolar, per promoure hàbits alimentaris saludables entre la població infantil.

 

https://beteve.cat/logic/arxiu-84-entrevista-a-gemma-salvador-infants-i-consum/

Gemma Salvador explica com els hàbits alimentaris influeixen en els nens. Nutricionista de l’Agèn­cia de Salut Pública de Catalunya i responsable del Programa de Revi­sió de Menús Escolars, Salva­dor és una de les nutricionistes especialitzades en infants més importants de Cata­lunya i autora de nombroses publicacions relacionades amb educació alimentària.

 

Associa't!

Encara no ets sòcia de Rosa Sensat? Ara i fins a l'Escola d'Estiu ampliem la quota jove fins els 30 anys. Associa't i matricula't a qualsevol formació per només 70€!
Fes-te'n ara!