Rosa Sensat ha participat al fòrum de debat educatiu estatal

ACTUALITAT

L’Associació de Mestres Rosa Sensat va participar ahir 6 de novembre al fòrum “Educar per al segle XXI. Desafiaments i propostes sobre la professió docent”, organitzat pel Ministerio de Educación y Formación Profesional.

Sota la consigna #YoSoyProfe, aquest fòrum de participació i de debat va acollir representants del sector escolar, de les facultats d’educació del país, d’associacions professionals i de les diferents administracions educatives.

El fòrum, que es va celebrar al Cercle de Belles Arts de Madrid, va començar amb la intervenció de la ministra Celaá, qui va manifestar la voluntat del govern d’impulsar professió docent per tal de fer-la més atractiva i prestigiosa. En els tres panells en què es va dividir el fòrum es van discutir assumptes com la formació inicial del docent, la inducció a la professió docent, o la formació permanent i l’avaluació del professorat.

Des de l’Associació de Mestres Rosa Sensat coincidim amb algunes ponències on es destacava que des de les institucions públiques cal parar atenció perquè el sector empresarial no esdevingui el referent o l’actor principal en el procés de transformació educativa. Per altra banda, volem posar de relleu la importància que el debat sobre les possibles millores a la formació dels mestres passi per estar més en contacte amb l’escola i que es compti amb la participació de les bases.

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Escoles/Universitats amigues

Ets un centre educatiu que vol participar i cooperar amb equips de mestres compromesos amb la millora de l’educació a Catalunya?
Associa't i forma part de la xarxa!