Versembrant i Rosa Sensat: el rap com a eina educativa

Des de l’Associació de Mestres Rosa Sensat fem una aposta ferma per la formació permanent i amb esperit transformador, gràcies a un equip de col·laboradors/es plural i extens que ens ajuda a oferir espais de formació pedagògica per a mestres i educadors/es de tots els àmbits.

Amb l’objectiu de seguir enfortint aquesta xarxa, el dijous 30 de maig vam signar un nou conveni de col·laboració amb Versembrant, un projecte socioeducatiu nascut amb la finalitat d’impulsar el treball de valors en joves com la igualtat, l’esperit crític, la cooperació i l’educació emocional mitjançant tallers de creació artística (musical, literària, plàstica) als centres educatius.

Dibuix d’Alba (Bittah) durant el taller “Hip-hop i antifeixisme” / Sara Jansen (Creart)

 

Versembrant, amb qui ja vam col·laborar durant la I Jornada d’Artivisme des de l’Escola amb el taller “Hip-hop i antifeixisme” dinamitzat per Alba (Bittah) , ha signat un conveni per a seguir treballant amb nosaltres durant la 54a Escola d’Estiu: la força dels equips, amb el desenvolupament d’activitats de formació per a mestres de les etapes d’infantil, primària i secundària. Així mateix, formaran part de l’equip de formació de l’Escola de Tardor de l’Associació.

L’equip, que està consolidant una nova línia centrada en la formació de professorat, treballa en l’elaboració d’un dossier i materials didàctics per dotar d’eines als docents per treballar la creació de rap a les aules. Des de Rosa Sensat ens hem compromès a editar un llibre dins de la nostra col·lecció “Dossiers”, amb l’objectiu de recol·lectar tots aquests continguts i poder oferir els millors materials i formació a professorat.

Firma del conveni entre Rosa Sensat i Versembrant / Rosa Sensat
Firma del conveni entre Rosa Sensat i Versembrant / Rosa Sensat

 

A l’Escola d’Estiu d’enguany, que neix sota el plantejament d’oferir activitats adreçades a totes les etapes educatives, comptarem amb equips de 4 persones formadores per activitat i amb diverses col·laboracions, entre les quals destaquen tallers i formacions específiques dinamitzades pel grup d’artistes de Versembrant:

 

 Inscriu-t’hi!

 

Relacionats

Et necessitem: associa't!
Suma't a la comunitat educativa de Rosa Sensat i ajuda'ns a seguir treballant per transformar i millorar l'educació!
Fes-te'n ara!

Et necessitem: associa't!

Suma't a la comunitat educativa de Rosa Sensat i ajuda'ns a seguir treballant per transformar i millorar l'educació!
Fes-te'n ara!