Vine a la 54a Escola d’Estiu els dies 8 i 9 de juliol!

Si t’has quedat amb ganes de venir a compartir amb nosaltres uns dies d’aprenentatge i formació, encara ets a temps! Pots apuntar-te a la Franja C de l’Escola d’Estiu de Rosa Sensat els dies 8 i 9 de juliol de 9.30 a 13.30h i de 15 a 17.30h, on pots optar a les formacions:

 

Empoderament d’equips per a la transformació educativa al centre

La tranformació educativa no es podrà produir en contextos autoritaris o burocràtics.  Reflexionarem sobre les necessitats i potencialitats de canvi al teu centre i sobre el rol que pots (o podeu, com a equip) jugar per catalitzar-lo.

 

Ens STEAM fent les preguntes correctes?

Ens endinsarem en el món de les activitats STEAM des d’un vessant experimental i vivencial per integrar-la com a eina quotidiana per a l’alfabetització científica. A través dels reptes, el pensament crític i la capacitat de generar(-se) preguntes, construirem una manera de portar l’aprenentatge interdisciplinari als infants i joves.

Taller extra a càrrec de:
David Bueno: neurociència per a educadors

 

Quins espais i quins temps?

Pensarem sobre la imatge que tenim de la infància, el què sabem sobre com s’aprèn, els escenaris que ho possibiliten, els temps que permeten que tothom en formi part, les actituds dels adults i tantes altres qüestions que puguin sorgir.

Taller extra a càrrec de:
David Vilalta

 

Fes-te soci/a!

Vols ser soci/a o subscriptor/a de Rosa Sensat i tenir descompte en formacions i accés a tots els nostres continguts i recursos?
Fes-te'n ara!