XII Jornada a+a+ d’Innovació Matemàtica (12 de novembre)

“Anul·lat fins a nova convocatòria”

Els membres dels Grups de treball “a+a+ de Catalunya” (Grups d’Innovació Matemàtica) acollits sota el paraigua de Rosa Sensat, organitzen un any més des de fa 17 anys en què van iniciar el grup, i en aquesta ocasió coordinada pel grup “a+a+ Vallès Oriental”, la “XII Jornada a+a+” d’intercanvi d’experiències matemàtiques amb la intenció donar a conèixer la seva acció i la seva línia metodològica de treball alhora que brindar l’oportunitat de gaudir de la trobada i de les matemàtiques.

Un cop passada la parada obligada per la pandèmia, el grup de treball “a+a+ Catalunya” ofereix de nou la possibilitat d’assistir a una nova Jornada d’Innovació Didàctica per l’Aprenentatge Matemàtic.

 

Sobre el grup de treball…

Els grups “a+a+ Catalunya” és un grup de treball que professa la metodologia coneguda com a “Cra+a+cs” per tal de desenvolupar una educació Crítica, Activa, Afectiva, Cooperativa i Solidària. L’objectiu del grup se centra a aconseguir, a través de la innovació didàctica de les matemàtiques treballades des d’una perspectiva activa i interdisciplinària, incidir en la innovació educativa i organitzativa de l’escola, on els membres del grup han de ser elements actius de canvi. El grup està constituït per diversos subgrups que es reuneixen en diverses poblacions on s’integren mestres de diverses comarques del país. Els grups constituïts per al 2019-2020 es van reunir a poblacions d’arreu de Catalunya: Barcelona, Cardedeu, Granollers, El Masnou, Llagostera, Banyoles, Les Preses, Sant Jaume de Llierca, Roda de Ter i Girona.

Vull participar-hi!

Sobre la Jornada…

La Jornada, sota el nom de “Fem bullir les Mates”, on es presentaran vint-i-dos tallers, vol ajudar a descobrir l’acció i línia d’educació CRA+A+CS (Crítica, Racionalista, Activa, Cooperativa, Solidària) que s’està desenvolupant i portant a terme en diferents escoles del país, totes elles implicades amb “a+a+”, si bé amb graus evolutius diferents sota l’objectiu d’ “Innovem les mates per transformar l’escola”.

La Jornada es fa, anualment, en alguna comarca on hi ha present algun grup “a+a+”. Enguany, correspon la seva coordinació al grup “a+a+ Vallès Oriental”. Serà la XII i es farà a l’Escola Montbui de Caldes de Montbui el dissabte 12 de novembre.

Hi haurà quatre franges horàries amb tallers diversos. Cadascú, per tant, es podrà assistir a quatre tallers diferents. Qui vulgui es podrà quedar a dinar i també s’oferiran activitats culturals a la tarda.

Agenda XII Jornada a+a+ d’Innovació matemàtica

 

  Franges horàries XII Jornada a+a+ d’Innovació matemàtica

On?

La Jornada tindrà lloc a l’Escola Montbui de Caldes de Montbui, un bon exponent de ciutat educadora amb una forta consciència de país i on la vida es mou sota l’ànima de la seva llarga història cultural, és un bon indret per fer presents les propostes educatives del grup de treball. Existeix molta interrelació en contrastar l’energia del brollar de l’aigua termal en com ha estat el procés evolutiu i la  transformació conceptual i metodològica des del moment que “a+a+ Vallès Oriental” es va integrar a“a+a+”. Un procés transformador que ha despertat visions d’un nou món educatiu i una nova manera de Fer Bullir les Mates i de retruc, Fer Bullir l’Educació.

Ubicació: Escola Montbui de Caldes de Montbui

https://agora.xtec.cat/escolamontbui/

Direcció: C/ Doctor Fleming s/n, 08140 – Caldes de Montbui

Zona d’aparcament gratuïta

Quan?

El dia 12 de novembre.

L’acte d’obertura de les Jornades tindrà lloc a les 9 del matí.

Com m’hi apunto?

Si estàs interessat a assistir-hi, complementa el formulari d’inscripció següent:

Vull participar-hi!

En fer la inscripció és imprescindible incloure el justificant de pagament que caldrà fer al compte: ES78.2100.8152.1723.0003.8181 i on consti el nom i cognoms de la persona que assistirà als tallers.

L’admissió als tallers serà per rigorós ordre d’inscripció donat que les places de cada taller són limitades.
Data màxima d’inscripcions 25 d’octubre.

 

Per a més informació contacta a través del següent correu:
amesamesgranollers@gmail.com

Relacionats

Subscriu-te al nostre butlletí!
Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Escoles/Universitats amigues
Ets un centre educatiu que vol participar i cooperar amb equips de mestres compromesos amb la millora de l’educació a Catalunya?
Associa't i forma part de la xarxa!

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Escoles/Universitats amigues

Ets un centre educatiu que vol participar i cooperar amb equips de mestres compromesos amb la millora de l’educació a Catalunya?
Associa't i forma part de la xarxa!