Blogs, llibres i més. Acollim

Pallassos Sense Fronteres
www.clowns.org/ca

Té per objectiu millorar la situació emocional de la infància que pateix les conseqüències de conflictes armats o catàstrofes naturals, han viatjat arreu del món. Colòmbia, Palestina, Kosovo, el Sàhara, Costa d’Ivori, Etiòpia, Jordània… les seves missions van arreu del planeta.

 

Comunitat Eko
www.facebook.com/ComunitatEKO/

Van expulsar una comunitat de refugiats que s’autogestionaven en una gasolinera Eko al nord de Grècia. D’aleshores ençà voluntaris catalans han impulsat la millora del camp, on cal tirar endavant una escola, una biblioteca i nombroses àrees comunes. Les activitats de la Comunitat Eko s’han estès i procuren atendre o donar veu a nombroses peticions d’ajuda a través de la seva pàgina.

 

Grup d’Educació Saber
https://grupeducaciosaber.wordpress.com/

Amb el subtítol de «sensibilització i acollida al Berguedà», proposen recursos educatius entorn dels refugiats. El seu objectiu és sensibilitzar els infants i les famílies del seu entorn perquè puguin entendre la situació d’aquells que han fugit de la seva terra. Alhora col·laboren, des de l’entorn educatiu, a facilitar asil i acollida als refugiats. Hi treballen persones vinculades amb el món de l’educació, que també tenen en compte els més petits.

 

 

Relacionats

Subscriu-te al nostre butlletí!
Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!