Blogs, llibres i més. El 0-6 hi és, a la xarxa

https://si06granada.es/

Antics alumnes i alumnes, famílies, treballadores de les escoles infantils municipals de Granada defensem la conveniència que les Administracions públiques mantinguin els centres de 0-6 anys d’aquesta ciutat, obra pedagògica de referència que pugna per fer de l’escola infantil un lloc de vida i aprenentatge on les nenes i els nens de diferents edats puguin aprendre junts.

Des de la seva pàgina conviden altres professionals, col·lectius, institucions i ciutadans a compartir i donar suport en aquest projecte de la infància i l’educació, i a desenvolupar iniciatives i propostes que traspassin les portes de les escoles. Els ciutadans més petits de Granada, diuen, i d’altres comunitats han de poder trobar espais on viure i créixer de 0 a 6 anys.

http://plataformademadrid06.blogspot.com/

Va néixer el 2007 com a Plata­for­ma de Madrid amb l’objectiu de coordinar i aglutinar els moviments que demanaven el reconeixement del caràcter unificat de l’Edu­cació Infantil com a etapa, de 0 a 6, i la importància idèntica dels seus dos cicles. Els objectius de la Plataforma de Madrid s’han anat ampliant amb els anys, de l’àmbit purament educatiu i la seva legislació, cap a unes polítiques globals de protecció a la primera infància.

www.amestieducacio.com/

Amesti és una associació de mestres que té la voluntat de transmetre a la societat educativa un esperit renovador, creatiu, crític i just, basat en l’aprenentatge actiu, afectiu, experiencial, holístic, competencial i global de l’infant. Entre les seves finalitats figura participar activament en la creació i millora dels plans d’estudi i de formació dels professionals de l’educació infantil des dels 0 anys.

https://zerosei.comune.re.it/

Agrupa els diversos projectes que han convertit Reggio Emilia en una comunitat de referència mundial en l’educació del 0-6. Hi inclou les escoles, el centre de reaprofitament de recursos ReMida, la Fundació Reggió Children Centro Loris Malaguzzi i Reggio Children.

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!