Informacions

Diploma al mèrit de la ciutat de Granada a Mercedes Blasi

El 29 de gener del any 2019 Mercedes Blasi, exdirectora d’Infancia i pedagoga de la Fundació Granada Educa, va rebre el diploma al mèrit de la ciutat de Granada.

En l’acte de lliurament, Mercedes va agrair a l’Ajuntament de Granada la concessió d’aquest diploma i va compartir la seva alegria amb familiars, amics i amb totes les persones que han fet i encara fan possible que les escoles infantils municipals Arle­quín, Belén, Duende i Luna obrin cada dia les portes a la ciutadania des de fa 38 anys.

De la feina de l’Ajun­ta­ment de Gra­nada, Mercedes Blasi va destacar la declaració institucional en defensa del model 0-6 aprovada per unanimitat en el ple de 20 de maig de 2016, que va suposar un compromís amb els ciutadans més petits de la seva ciutat i una clara aposta, des de tots els grups polítics amb representació municipal, per una escola pública 0-6 de qualitat per a tots.

Alhora va fer una molt especial menció als «infants i les seves famílies que omplen les escoles cada dia, perquè són els protagonistes de la nostra tasca. Ells ens ajuden a construir cada dia un projecte educatiu que confia i creu en les enormes capacitats de la infància».

Coordinadora i assessora del treball pedagògic de les quatre escoles municipals, es va mostrar afortunada de treballar amb professionals que busquen incansablement i ofereixen el millor, el més interessant, per al creixement i l’aprenentatge de les criatures amb qui treballen cada dia. Perquè aquesta actitud «m’ha fet mantenir permanentment la tensió necessària per buscar la innovació, la reflexió, el debat, el treball en equip, l’alerta pedagògica, sense oblidar les dificultats del dia a dia».

Mercedes Blasi també va invitar expressament a mantenir, cadascú des del seu lloc de treball, el desafiament i a mantenir el compromís per seguir construint una ciutat que pensa en els nens i les nenes com a ciutadans amb drets.

Relacionats

Associa't!
Encara no ets sòcia de Rosa Sensat? Ara i fins a l'Escola d'Estiu ampliem la quota jove fins els 30 anys. Associa't i matricula't a qualsevol formació per només 70€!
Fes-te'n ara!

Associa't!

Encara no ets sòcia de Rosa Sensat? Ara i fins a l'Escola d'Estiu ampliem la quota jove fins els 30 anys. Associa't i matricula't a qualsevol formació per només 70€!
Fes-te'n ara!