El Garbell núm. 29 – Primavera 2024

Amics, amigues,

Des de la biblioteca seguim treballant per impulsar les diferents accions lectores i d’impuls per a les biblioteques escolars al costat d’altres institucions i entitats. Per a aquest Sant Jordi volem destacar la campanya coordinada per Òmnium per sensibilitzar les escoles i famílies sobre la importància de la selecció de llibres per al fons de les biblioteques escolars, un treball fet de la mà d’Ibbycat, que creiem que és un bon inici per seguir treballant en aquest sentit.

Com sempre, nosaltres hem gaudit molt preparant aquest nou Garbell; desitgem que tant com vosaltres llegint-lo, mirant i seleccionant el vostre fons.

Descarregar El Garbell 29

Ja sabeu que El Garbell és una selecció de novetats editorials que hem considerat de molt interès per a les biblioteques escolars, amb llibres per a totes les etapes educatives, gèneres i tipologies. Desitgem que se’n pugui fer difusió i que sigui inspiradora per a la comunitat educativa.

Si voleu més informació sobre les lectures del Seminari de Bibliografia Infantil i Juvenil, la trobareu a: www.xtec.cat/web/projectes/biblioteca/epergam/quinsllibres. I si voleu consultar-les les trobareu a la biblioteca de l’Associació de Mestres després de la presentació del butlletí. Totes aquelles persones que vulgueu estar al dia de les bones lectures que creiem que tenen un lloc a la biblioteca escolar, mestres, mediadores, bibliotecàries, hi esteu convidades.

La selecció està feta a partir de la tria de llibres del grup de treball Seminari de Bibliografia Infantil i Juvenil de l’associació, format per mestres de totes les etapes educatives, professorat d’educació secundària, bibliotecàries escolars, mediadors literaris, llibreteres, editores, i hem tingut la sort que hi hagués algun autor i il·lustrador.

El Garbell 29

 

Bones lectures i bon Sant Jordi!