Acompanyament a centres

Si voleu més informació sobre els acompanyaments, podeu escriure a: encentre@rosasensat.org


L’acompanyament a centres és una proposta formativa que s’ofereix als diferents centres educatius amb el propòsit d’acompanyar els equips docents en la millora educativa a partir de la reflexió compartida. Tot aquest procés s’emmarca dins d’un espai de debat i reflexió que porta a plantejar-se interrogants i on la pràctica es va recontextualitzant dins d’un teixit teòric participatiu i compartit entre els equips docents, les persones formadores i l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

En aquesta modalitat formativa, la persona formadora es desplaça al centre educatiu per treballar amb tot l’equip, fomentant un espai i un temps per al debat. Es recomana que la durada d’un acompanyament no sigui inferior a 15 hores per poder tenir impacte real dins de les pràctiques quotidianes i esdevenir millores en el projecte educatiu de centre. El pla de diagnosi inicial pot incloure una observació directa de les pràctiques quotidianes dins del centre.

L’Associació ofereix propostes d’acompanyament a mida, que se situen dins un catàleg marc de temàtiques, etapes educatives i persones formadores; per tal de facilitar-ne l’elecció. Tot i això, les persones que acompanyen els equips, s’apropen a les realitats dels centres educatius, adaptant els objectius i continguts de l’acompanyament a les necessitats concretes.

 

Sol·licita una formació

 

Pots consultar aquí sota totes les formacions disponibles per categories!

General   |   Secundària   |   Primària  |  Infantil-Primària  |  Infantil   |  Bressol

 

Per a dubtes i aclariments, podeu escriure al correu encentre@rosasensat.org