Acompanyament a centres

* Pròximament, oferirem un acompanyament a centres gratuït a les escoles amigues de Rosa Sensat, amb l’objectiu que l’equip de mestres pugui adquirir les competències digitals de nivell B1 marcades al MRCDD. Totes les escoles que estigueu interessades en aquest assessorament a partir de la vostra estratègia digital de centre i les vostres necessitats concretes, si us plau, adreceu-vos a encentre@rosasensat.org.


L’acompanyament a centres és una proposta formativa que s’ofereix als diferents centres educatius amb el propòsit d’acompanyar els equips docents en la millora educativa a partir de la reflexió compartida. Tot aquest procés s’emmarca dins d’un espai de debat i reflexió que porta a plantejar-se interrogants i on la pràctica es va recontextualitzant dins d’un teixit teòric participatiu i compartit entre els equips docents, les persones formadores i l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

En aquesta modalitat formativa, la persona formadora es desplaça al centre educatiu per treballar amb tot l’equip, fomentant un espai i un temps per al debat. Es recomana que la durada d’un acompanyament no sigui inferior a 15 hores per poder tenir impacte real dins de les pràctiques quotidianes i esdevenir millores en el projecte educatiu de centre. El pla de diagnosi inicial pot incloure una observació directa de les pràctiques quotidianes dins del centre.

L’Associació ofereix propostes d’acompanyament a mida, que se situen dins un catàleg marc de temàtiques, etapes educatives i persones formadores; per tal de facilitar-ne l’elecció. Tot i això, les persones que acompanyen els equips, s’apropen a les realitats dels centres educatius, adaptant els objectius i continguts de l’acompanyament a les necessitats concretes.

 

Pots consultar aquí sota totes les formacions disponibles per categories!

General   |   Secundària   |   Primària  |  Infantil-Primària  |  Infantil   |  Bressol

 

Per a dubtes i aclariments, podeu escriure al correu encentre@rosasensat.org