Blogs, llibres i més. Coordinacions pedagògiques

Organitzacions d’àmbit local es proposen arreu del món impulsar la recerca, la difusió i l’aplicació de polítiques amb l’objectiu de millorar l’educació dels més petits.

 

www.obeci.org
L’Observatório da Cultura Infan­til (obeci) va néixer l’any 2013 de la reunió de cinc escoles de la regió metropolitana de Porto Alegre, al Brasil, amb la finalitat de crear un grup de professionals de l’educació infantil interessats a recollir les dinàmiques del dia a dia i la formació dels mestres que en tenen cura. Guia el treball d’obeci la pregunta de com es construeix una quotidianitat de qualitat per als infants i els adults. Aquestes escoles estan interessades a observar, recollir i prendre consciència d’allò que fan, per millorar-ho col·locant l’infant en el centre del projecte educatiu.

www.fundaciongranadaeduca.org
Granada Educa és una organització de l’Ajuntament de Granada amb la finalitat de promoure la creació d’escoles infantils de qualitat. Una de les seves senyes d’identitat és que les escoles acullen infants de 0 a 6 anys. I després de gairebé quaranta anys de camí es reafirmen en aquest plantejament, amb un model educatiu innovador, integral i cohesionat, que compta amb el suport de la societat granadina.

www.grandirabruxelles.be
Creat l’any 1991, l’Observatoire de l’Enfant és un programa de recerca i anàlisi de la política de la infància de la comunitat francesa belga i, sobretot, sobre l’acolliment de l’infant. S’adreça als pares, els professionals, investigadors, polítics de la infància i als poders públics i posa a la seva disposició informacions, resultats de les recerques i recomanacions per enriquir les seves reflexions i debats.

 

https://centrociari.it/
Nascut com un instrument intermunicipal a la Toscana, el Centro Studi «Bruno Ciari» treballa en la recerca, l’experimentació i la formació en l’àmbit pedagògic. És un lloc de trobada dels professionals que treballen des de les primeres edats a l’educació superior.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!