Entrevista a Joel Joan i Anna Sahun

Ens trobem amb en Joel Joan i l’Anna Sahun al Pati d’en Marcel, a la Casa Orlandai del barri de Sarrià, Barcelona, per compartir una conversa de teatre i educació.
El lloc triat té un sentit per la història personal d’en Joel i l’activitat que s’hi fa. La Casa Orlandai és la seu de l’Associació Cultural per l’Art, la Convivència i la Transformació Social. És un edifici d’estil eclèctic que entre els anys 1956 i 1974 va acollir l’Escola Talitha. A partir de 1974 i fins a l’any 2003, hi va haver l’Escola Orlandai, l’escola d’en Joel. Finalment es va decidir obrir-hi el 2007 un centre cívic gestionat per l’AC Casa Orlandai, una entitat constituïda per una vintena d’associacions del barri i diversos particulars.
Tots dos necessiten poca presentació perquè són ben coneguts per la seva activitat professional en el teatre, el cinema i la televisió. Formats, entre altres llocs, a l’Institut del Teatre de Barcelona, Joel Joan és guionista, director i actor, i Anna Sahun és una actriu coneguda pel gran públic per interpretar personatges com la Laia a la sèrie Porca Misèria o la Lídia de La Riera.

Vols llegir aquest article? No esperis més i fes-te subscriptor de les nostres revistes!

Associa't!

Vols ser soci/a o subscriptor/a de Rosa Sensat i tenir descompte en formacions i accés a tots els nostres continguts i recursos?
Fes-te'n ara!