[10 de juliol] Cloenda 59a EE

El dimecres 10 de juliol a les 17:00 hores celebrarem l’Acte de Cloenda de la 59a Escola d’Estiu, que servirà com a fi de festa i comiat del curs. Comptarem amb Begoña Román, Jordi Collet i Pau Sobrerroca en una taula rodona on reflexionaran sobre el Tema General.

  • Begoña Roman: Professora agregada a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona. Presideix el Comitè d’Ètica de Serveis Socials de Catalunya. Es vocal del Comitè de Bioètica de Catalunya, del Comitè per la integritat en la recerca de Catalunya, entre d’altres. La seva especialitat és l’ètica aplicada
  • Jordi Collet: Educador social i sociòleg. Catedràtic de sociologia de l’educació a la Universitat de Vic
  • Pau Sobrerroca: Mestre d’educació infantil, ha estat professor associat a la universitat CESAG de Palma de Mallorca, membre del consell de formació i redacció de Rosa Sensat.

A l’acte es farà públic el document de Conclusions d’aquesta Escola d’Estiu; un text elaborat a partir de les idees, reflexions i acords que se succeeixin durant el Tema General i que té per objectiu ser una aportació rellevant al debat sobre l’escola pública que volem i que es tingui en consideració en l’elaboració de les polítiques públiques del país.

Després de la lectura oferirem un brindis final per donar les gràcies als equips formatius i a totes les persones que hi hagin participat, els i les mestres inquietes i compromeses que hauran fet possible una vegada més aquesta gran trobada a l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Per acompanyar el tancament gaudirem de la cantata Desplaçades, amb l’alumnat de 5è de l’institut escola Trinitat Nova sota el projecte IURTA.

Com participar-hi: Aquest esdeveniment se celebrarà gratuïtament a l’Avinguda de les Drassanes,3, Barcelona. Inscripcions obertes.

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Escoles/Universitats amigues

Ets un centre educatiu que vol participar i cooperar amb equips de mestres compromesos amb la millora de l’educació a Catalunya?
Associa't i forma part de la xarxa!