[2 juliol] Presentació llibre “Més enllà de la ‘lectoescriptura’ a l’educació infantil”

Dia i hora: Dimarts 2 de juliol  a les 19:00 hores
Lloc: Sala d’Actes de l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Avinguda de les Drassanes, 3, Barcelona) 

L’autor conversarà amb Pilar Trabal, mestra d’educació infantil, ha exercit durant més de 20 anys en els dos cicles de l’etapa. Formadora de mestres amb diferents CRP, el CIFE de la Uvic-UCC i l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Col·labora de manera continuada amb els Laboratoris en Formació i Recerca d’Educació Infantil, on va treballar durant un curs en una comissió de Serveis. Actualment mestra de l’Escola Institut Josep Maria Xandri de Sant Pere de Torelló.

Presentació gratuïta amb inscripció prèvia [clica aquí]

Amb l’objectiu d’afavorir el pensament crític també entorn de l’educació, l’Associació de Mestres Rosa Sensat presenta un nou llibre de Gino Ferri. Aquesta vegada Ferri, sense abandonar el discurs irreverent que li és propi, proposa de reflexionar sobre quin hauria de ser el paper de la lectoescriptura a l’educació infantil i suggereix noves maneres d’abordar aquesta qüestió des de l’escola.

“L’objectiu del llibre és ajudar a totes les persones que vulguin i estiguin disposades a qüestionar-se, a entendre que no només és possible actuar diàriament de manera ben diferent de com ho sol fer l’escola, sinó que pot ser menys complicat del que es creu. Per fer-ho primer cal aprofundir breument en el marc cultural i conceptual que orienta el discurs desenvolupat, que constantment fa referència a una determinada visió de l’aprenentatge. Concretament, és la idea d’aprenentatge significatiu que abans he mencionat, la clau per interpretar correctament tot el que es troba en aquestes pàgines”.

Vull el llibre – Col·lecció Temes d’Infància, 80

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Escoles/Universitats amigues

Ets un centre educatiu que vol participar i cooperar amb equips de mestres compromesos amb la millora de l’educació a Catalunya?
Associa't i forma part de la xarxa!