Comunicat en resposta a la sentència del 14 d’octubre de 2019

Després de fer-se pública la sentència condemnatòria contra els líders polítics catalans, des de l’Associació de Mestres Rosa Sensat volem manifestar l’absolut i total rebuig a una resolució  injusta i desmesurada que no ajudarà a resoldre el conflicte.

Des de l’Associació treballem cada dia per fomentar una societat i una escola participativa, democràtica, crítica i pacífica i eduquem en la comprensió de l’altre i en el diàleg continu.

Perquè no haguem de tornar a patir mai aquests nivells de repressió, menyspreu i vulneració de drets, seguirem treballant perquè els futurs responsables de les nostres institucions siguin persones educades en els valors de la participació i el diàleg, i no ens condueixin mai més al punt en què ens trobem avui.

Expressem la nostra solidaritat amb les persones empresonades i les seves famílies i demanem que aquesta condemna no aturi el procés de diàleg i que es busqui les condicions que permetin la resolució del conflicte i l’alliberament dels presos  tan aviat com sigui possible.

 

Barcelona, 14 d’octubre de 2019

Associa't!

Vols ser soci/a o subscriptor/a de Rosa Sensat i tenir descompte en formacions i accés a tots els nostres continguts i recursos?
Fes-te'n ara!