Dones i infants: Compartim lectures

Aquest projecte, desenvolupat conjuntament amb l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona, pretén incidir en l‘aprenentatge de la llengua de dones nouvingudes a partir de la literatura infantil, literatura que poden compartir amb les seves filles i fills a l’espai lector del Casalet, espai d’acollida per a infants de 0-3 de la mateixa entitat.

El coneixement de la llengua dona a aquest col·lectiu accés a la cultura, així com l’oportunitat d’establir vincles de relació i endinsar-se en la comprensió d’uns costums allunyats dels seus. Aquests elements els són essencials per integrar-se en el seu entorn més proper.

Dones i infants: Compartim lectures (llibret voluntàries)

Animem totes les dones relacionades amb l’educació i la cultura a fer aquest acompanyament lector, que s’inicia el dimarts dia 8 de març i es farà quinzenalment els dimarts d’11h a 11:45h amb ‘El Casalet’, l’espai de nadons i infants,  i de 12h a 12:45h amb les dones nouvingudes, amb les quals es compartiran lectures en una ràtio de 1×1 i 1×2 per garantir el vincle entre voluntària i usuària.

Qualsevol dona pot ser voluntària del projecte i entrar a formar-ne part en qualsevol moment!

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb Diàlegs de Dona, a través de Maria Vinuesa (mariavinuesa@rosasensat.org), o amb l’Associació de Mestres Rosa Sensat, a través de la Biblioteca (biblioteca@rosasensat.org). 

Dones i infants: Compartim lectures (llibret voluntàries)

Llibret Voluntàries

Contingut elaborat per Joves Beneficiaris del Programa de Grantia Juvenil  a Catalunya

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Vols subscriure't a totes les nostres revistes digitals o rebre-les en paper a casa?

Fes-ho ara!