El club de lectura

Educació i societat

L’Associació de Mestres Rosa Sensat té un club de lectura per a adults gratuït i obert a tothom (socis i no socis) sobre l’educació i la societat. Les lectures que es fan són principalment llibres d’assaig al voltant de l’educació i novel·les on els protagonistes són els mestres.

El club es reuneix mensualment, els segons dijous de cada mes, de 18.30 a 20 h, a la biblioteca de Rosa Sensat.

El conductor del club de lectura és Marcel·lí Reyes, professor de filosofia retirat, amb més de 30 anys d’experiència en EAP i instituts de Catalunya. És també psicopedagog, diplomat en Antropologia per la Universitat de Barcelona, i màster en coaching estructural per l’Associació de Coaching Estructural.

El club disposa d’un grup de Whatsapp únicament per parlar sobre les lectures triades, per la qual cosa ens és necessari, si es vol participar al grup, tenir el número de mòbil dels participants. S’està treballant en la possibilitat de poder participar a alguna de les sessions a través de Skype.

 

Calendari de trobades del 2019

Per participar al club envia’ns un correu a comunicacio@rosasensat.org amb el teu nom i cognom i t’informarem de les properes sessions.

 

 

“Picotejades Pedagògiques” amb Jaume Cela / 12 de setembre de 2019