Blogs llibres i més. Petits exploradors

https://mnactec.cat/ca/exposicio-detall/explora-0-6

Explora 0-6 és un espai específic, una sala diàfana, dedicada als infants de 0 a 6 anys, en què els més petits de casa jugaran amb diversos materials i aparells per experimentar en els àmbits científic i tècnic. Aquest espai del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mnactec, rambla d’Ègara, 270, 08221 Terrassa) es proposa despertar la curiositat dels infants d’una manera propera i engrescadora per contribuir al seu aprenentatge.

 

www.umanresa.cat/ca/lab06

El Lab 0_6 és un centre de descoberta, recerca i documentació per a l’educació científica a les primeres edats, que ha nascut amb la voluntat d’acostar el coneixement científic a les primeres edats. És un primer pas per implicar de manera natural les persones en les decisions científiques. La ciència és un motor de canvi i progrés de les societats humanes i tota la ciutadania hauria de sentir-s’hi interessada. Els trobareu a av. Bases de Manresa, 1, 08242 Manresa.

 

 

https://mon.uvic.cat/fetch/portfolio/aula-teresa-buscart-laboratori-deducacio-infantil/

El Laboratori d’Educació Infantil és un escenari de simulació preparat perquè estudiants de mestre i professionals d’Educació Infantil puguin observar, experimentar i reflexionar sobre les bones pràctiques a l’escola de manera que es produeixi una relació efectiva entre teoria i pràctica educatives. Permet fer una aproximació als processos d’investigació, experimentació, exploració i raonament que realitzen els infants en interacció amb els materials i recursos de l’aula. L’espai es converteix en una oportunitat permanent d’integració i de transferència del coneixement dels futurs mestres d’Educació Infantil. Els trobareu a Miquel Martí i Pol, 08500, Vic.

 

 

http://www.melissakaseman.com/#/preschool-pocket-treasures/

Melissa Kaseman ens regala una petita i meravellosa col·lecció de tresors. Cada foto, allò que guarda un infant a les butxaques.

Relacionats

Et necessitem: associa't!
Suma't a la comunitat educativa de Rosa Sensat, aprofita els teus descomptes en formació i llibres i ajuda'ns a seguir treballant per transformar i millorar l'educació!
Fes-te'n ara!

Et necessitem: associa't!

Suma't a la comunitat educativa de Rosa Sensat, aprofita els teus descomptes en formació i llibres i ajuda'ns a seguir treballant per transformar i millorar l'educació!
Fes-te'n ara!