Trobada internacional d’educació infantil: infància, mestres i escola. Pensant amb Irene Balaguer

El proper dissabte 6 de juliol tindrà lloc la Trobada Internacional d’Educació Infantil al Caixafòrum de Barcelona, impulsada i organitzada per l’Associació de Mestres Rosa Sensat, la Fundació Artur Martorell i la Fundació Marta Mata.

Durant la jornada es debatrà i reflexionarà sobre quatre blocs que pretenen abordar alguns dels temes que van caracteritzar la vida professional d’Irene Balaguer, mestra d’educació infantil i pedagoga que ens va deixar al mes de desembre. 

Els blocs sobre els quals debatrem son: 

  • De quina infància parlem?
  • Quins mestres necessitem?
  • Quina escola volem?
  • De les polítiques a l’escola

 

Des de les diferents revistes que ella va impulsar (IN-FÀN-CI-A, educar de 0 a 6 anys , IN-FAN-CIA, educar de 0 a 6 años, Infància a Europa i Infancia Latinoamericana) estem treballant per fer possible aquesta iniciativa que comptarà amb la presència de ponents de tot el món. PEr ara han confirmat la seva participació: Lica Barbosa, Mercedes Blasi, Maica Bernal, Mara Davoli, Sergio Díez, Miquel Àngel Essomba, Carmina Ferrero, Gino Ferri, Jennifer Haza, Eva Jansà, Claus Jensen,Sonia Larrubia,  Peter Moss i Patricia Redondo.

En breu publicarem el programa definitiu i les condicions d’inscripció a la Trobada en aquesta pàgina web.

Il·lustració original de Francesco Tonucci per a la Trobada Internacional d’Educació Infantil.

Estigues al dia!

A través del nostre butlletí estaràs al dia de les formacions, activitats, publicacions i novetats de l'Associació.
Subscriu-t'hi