Escola d’Hivern i Primavera 2023 – Inscripcions obertes!

Us presentem l’Escola d’Hivern i Primavera 2023!

La principal activitat de Rosa Sensat, des dels seus inicis, és la formació de mestres i persones educadores. La formació continuada és una activitat a llarg termini, una activitat que cada any planifiquem amb la clara intenció d’estar al costat de totes aquelles persones que dediquen les seves energies personals i professionals a la millora de l’educació.

Des de l’associació projectem els programes i les propostes formatives com un seguit de temps i d’espais que se celebren de forma presencial o a distància (en directe) i que faciliten a equips i mestres trobades on la pràctica, la reflexió i la teoria dialoguen i articulen propostes concretes i resolutives per a la transformació educativa dels centres.

Aquestes formacions estan adreçades a mestres i equips, i volen servir com un moment de trobada per parar, reflexionar i re-aprendre part de què és i representa fer de mestre avui. Ens trobarem amb formadors o parelles de formadors que generaran novament un espai de trobada on, a partir de la pràctica, es reflexiona i es generen nous coneixements i sabers.


 

Quins reptes i canvis ens plantejarà el nou Currículum d’Educació Infantil?

Quina visió d’educació i escola proposa aquesta nova referència legal? Quins reptes i canvis planteja per a l’etapa d’educació infantil? Com actuar per implementar plenament les orientacions que arribaran del nou marc normatiu?

Modalitat: A distància, sessions en directe | Total d’hores: 15 hores lectives

Més informació

Conèixer i fomentar el joc de l’infant a l’escola bressol

Quin és el paper del joc en relació amb el tracte amb l’infant? Com podem aprofundir en una pedagogia plenament respectuosa amb els infants? Com ens comuniquem amb els nens i les nenes?

Modalitat: Presencial | Total d’hores: 7 hores lectives

Més informació

L’Avaluació a l’Educació Infantil a partir del Nou Currículum

Quin marc avaluador ens planteja la nova referència legal? Què i com canviarà en l’avaluació per a l’etapa d’educació infantil?

Modalitat: A distància, en sessions en directe | Total d’hores: 15 hores lectives

Més informació

Els conflictes com a oportunitat d’aprenentatge

Durant el joc lliure hi ha moments on els infants es troben sense eines d’interacció social i esdevenen conflictes. Podem valorar els conflictes com a possibilitat d’aprenentatge i l’entorn com a laboratori de creixement.

Modalitat: A distància, en sessions en directe| Total d’hores: 15 hores lectives

Més informació

* FAQ’s* 
Les formacions de l’Escola d’Hivern i Primavera s’esdevindran entre el 19 de gener i el 20 de maig.
Totes les formaciones que programem es presenten amb la descripció, metodologia i els objectius del curs en concret, a més de l’avaluació que es correspongui. Habitualment, els continguts de la formació i la seva bibliografia (si és el cas) es faciliten a l’inici del curs. En cas de tenir qualsevol consulta sobre els cursos ens podeu escriure a associacio@rosasensat.org i us ajudarem.

Algunes formacions són presencials, indicant-se en cada cas el lloc de trobada. Altres són a distància i es compartirà un enllaç per connectar-se a les sessions uns dies abans del seu inici. A cada formació s’especifica el calendari i horari de les sessions que es duran a terme, a més del total d’hores (incloent hores en directe i hores de treball personal).

 

Relacionats

Subscriu-te al nostre butlletí!
Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Escoles/Universitats amigues
Ets un centre educatiu que vol participar i cooperar amb equips de mestres compromesos amb la millora de l’educació a Catalunya?
Associa't i forma part de la xarxa!

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Escoles/Universitats amigues

Ets un centre educatiu que vol participar i cooperar amb equips de mestres compromesos amb la millora de l’educació a Catalunya?
Associa't i forma part de la xarxa!