Serveis

Servei de préstec

Com funciona el servei de préstec?

El servei de préstec de la Biblioteca Rosa Sensat té per objectiu facilitar la consulta del fons documental als socis i lectors de la biblioteca, així com a les entitats amb qui té conveni.

El carnet de soci de Rosa Sensat inclou tots els serveis de la biblioteca. També hi ha la possibilitat de fer-se el carnet de lector de la biblioteca.

 

Quants documents es poden agafar en préstec i per quant temps?
  • Socis/sòcies de Rosa Sensat i lectors de la biblioteca: 5 documents durant 15 dies (amb possibilitat de renovació de 7 dies addicionals)
  • Institucions amb conveni i grups de treball de Rosa Sensat: 10 documents durant 15 dies (amb possibilitat de renovació de 15 dies addicionals)
  • Infants i joves: 2 documents durant 7 dies (amb possibilitat de renovació durant 7 dies més)

 

Préstec interbibliotecari

És un servei que dona la possibilitat d’oferir materials del nostre fons a altres biblioteques que estan consorciades al Catàleg Col·lectiu de Biblioteques Universitàries de Catalunya. Els documents es poden demanar a través de correu electrònic o d’un formulari.

D’altra banda, els lectors de la nostra biblioteca poden accedir a documents de què no disposem al nostre fons, però que podem demanar en préstec a altres biblioteques. Per poder fer servir aquest servei heu d’adreçar-vos al personal de la biblioteca.

Condicions

La durada del préstec interbibliotecari per a lectors de la biblioteca és de 30 dies. Per a les biblioteques que ho demanin, el préstec serà de 30 dies amb possibilitat de renovació.

 

Servei d’Informació Bibliogràfica

El Servei d’Informació Bibliogràfica facilita la recerca d’informació o documentació que es necessiti per a la docència, la investigació i la formació, sigui o no a la biblioteca, així com per resoldre qualsevol dubte que es pugui tenir relacionat amb el funcionament i l’ús dels catàlegs i dels serveis o recursos de la biblioteca.

Aquest servei es pot obtenir a la biblioteca dins dels horaris que està oberta.

 

Reprografia

  • La biblioteca disposa d’una fotocopiadora en règim d’autoservei que funciona amb monedes. Les fotocòpies són en blanc i negre i el preu és de 0,10 € per còpia.
  • Des dels ordinadors de consulta de la biblioteca també es poden fer impressions en blanc i negre i en format DINA-4. El preu de cada impressió és de 0,10 €. 
  • Per fotocopiar o digitalitzar llibres o documents del fons històric cal demanar aquest servei al personal de la biblioteca. El preu per fotocòpia en aquest cas és de 0,25 €.