Visites

Vols conèixer la Biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat? Organitzem visites comentades per conèixer-ne els diferents espais, fons i funcionament.

 

Visita al fons d’educació i a l’arxiu històric

Aquestes visites estan adreçades a grups d’estudiants universitaris, alumnes de cicles formatius d’educació infantil, mestres, pedagogs, així com altres persones interessades en el món de l’educació. Tenen una durada d’una hora.

Per concertar una visita guiada a l’arxiu històric de la biblioteca cal adreçar-se al correu electrònic biblioteca@rosasensat.org o bé trucar al telèfon 93 481 72 59.

Visita la biblioteca infantil i juvenil

Aquestes visites estan adreçades a grups d’estudiants universitaris o de cicles formatius, mestres, i grups vinculats al món de l’educació i tenen una durada aproximada d’entre una i dues hores. A les visites de la biblioteca de llibres per a infants i joves s’inclou una formació sobre organització de la biblioteca escolar i dinamització de la lectura.

Per concertar aquest servei cal adreçar-se al correu electrònic bibliotecainfantil@rosasensat.org o bé al telèfon 93 481 73 71.