Oposicions: Educar a infantil, primària i secundària avui. Formació per especialitats

Et prepares per a la convocatòria extraordinària d’oposicions 2023? T’ajudem a preparar-ho!

Fer de mestre avui i Educar a Secundària avui són els programes formatius que oferim per a preparar les oposicions per accedir tant al cos de mestres com al cos de professorat d’ensenyament secundari.

Aquestes propostes conjuguen els elements vinculats a una pràctica educativa de qualitat amb el coneixement i domini d’elements teòrics específics per afrontar un procés d’oposició. L’objectiu general és la personalització del procés de preparació i la documentació que s’elabora.

La metodologia emprada a les formacions posa en valor els espais i temps compartits i anirà més enllà de la superació d’un examen: volem contribuir en la formació de professionals amb criteri i compromeses amb les necessitats de l’educació pública, i aquesta formació vol servir com un espai de debat i reflexió pedagògica que ajudi els participants a fer transferències a la pràctica educativa i a la realitat de l’escola.

Hem procurat oferir un format que faciliti la màxima participació de persones de tot el territori. La formació preveu tractar tot el que es demani per superar l’oposició, i també serà molt útil per començar-te a preparar si et planteges presentar-te a una convocatòria posterior. Les diferents propostes es concreten en formacions amb unes hores de formació que sempre seran sessions en directe amb les persones formadores.

Algunes de les formacions ja han començat, però encara queden places disponibles perquè t’hi puguis afegir i seguir el curs. Et pots inscriure al curs a través de la web, o escriu-nos a oposicions@rosasensat.org per qualsevol dubte o consulta sobre aquesta formació i t’ajudarem!

Inscripcions obertes! Pots consultar cada formació fent clic al requadre corresponent i inscriure’t entre les opcions que t’oferim a continuació. Places limitades!