Oposicions 2024: Educar a infantil, primària i secundària avui. Formació per especialitats

 

Et prepares per a la convocatòria d’oposicions de 2024? T’ajudem a preparar-ho!

Fer de mestre avui i Educar a Secundària avui són els programes formatius que oferim per a preparar les oposicions per accedir tant al cos de mestres com al cos de professorat d’ensenyament secundari.

Aquestes propostes conjuguen els elements vinculats a una pràctica educativa de qualitat amb el coneixement i domini d’elements teòrics específics per afrontar un procés d’oposició. L’objectiu general és la personalització del procés de preparació i la documentació que s’elabora.

La metodologia emprada a les formacions posa en valor els espais i temps compartits i anirà més enllà de la superació d’un examen: volem contribuir en la formació de professionals amb criteri i compromeses amb les necessitats de l’educació pública, i aquesta formació vol servir com un espai de debat i reflexió pedagògica que ajudi els participants a fer transferències a la pràctica educativa i a la realitat de l’escola.

Hem procurat oferir un format que faciliti la màxima participació de persones de tot el territori, combinant les sessions de temes i les d’aprofundiment en les situacions d’aprenentatge per tractar tot el que es demani per superar l’oposició – i sempre en sessions en directe amb les persones formadores.

Important: a principis d’octubre publicarem les formacions per a les diverses especialitats que oferirem i n’obrirem les inscripcions. Et convidem a omplir el següent formulari per indicar-nos en quina formació estàs interessada i reservar ja la teva plaça!