Oposicions: Educar a infantil, primària i secundària avui. Formació per especialitats

Et prepares per a les oposicions extraordinàries de 2023 o comences a estudiar per una convocatòria posterior? T’ajudem a preparar-ho!

Fer de mestre avui és el programa formatiu que oferim per a preparar les oposicions per accedir al cos de mestres. La proposta conjuga els elements vinculats a una pràctica educativa de qualitat amb el coneixement i domini d’elements teòrics específics per afrontar un procés d’oposició. L’objectiu general és la personalització del procés de preparació i la documentació que s’elabora.

La metodologia emprada a la formació posarà en valor els espais i temps compartits i anirà més enllà de la superació d’un examen: volem contribuir en la formació de mestres amb criteri i compromeses amb les necessitats de l’educació pública, i aquesta formació vol servir com un espai de debat i reflexió pedagògica que ajudi els participants a fer transferències a la pràctica educativa i a la realitat de l’escola.

Som conscients de l’interès que existeix per aquesta formació, i hem procurat publicar-la tenint tota la informació actualitzada de la convocatòria 22-23 i oferint un format que faciliti la màxima participació de persones de tot el territori. Amb això et volem dir que el curs està previst per tractar tot el que es demani per superar l’oposició, i també et servirà si et planteges presentar-te a una convocatòria posterior.

Les diferents propostes es concreten en formacions amb unes hores de formació que sempre seran sessions en directe amb les persones formadores.

Cada formació es concreta en un format que pots consultar fent clic a l’apartat corresponent. Escull la formació que prefereixes i inscriu-te entre les opcions que t’oferim a continuació! 

Tens algun dubte o alguna consulta sobre aquesta formació? Escriu-nos a oposicions@rosasensat.org  i t’ajudarem!

Inscripcions obertes! Fes clic al requadre corresponent per consultar tota la informació i formalitzar la matrícula. Places limitades!