El Garbell i La Granera

El Garbell és el butlletí periòdic de la Biblioteca de Rosa Sensat, que fa una tria dels llibres que han arribat a la biblioteca, i que el Seminari de Bibliografia Infantil i Juvenil ha llegit i valorat, citats i ressenyats en el butlletí Quins Llibres.

El Garbell neix de la complicitat i constància dels centres de recursos pedagògics i dels grups de mestres de l’associació que periòdicament assisteixen a la presentació, organitzada per la biblioteca, d’una selecció de llibres adreçats a infants i joves.

Aquest projecte respon a la necessitat de donar pistes als mestres bibliotecaris perquè puguin trobar fàcilment les novetats editorials que ens han agradat més, tant pel seu interès com per la seva qualitat, i que trobem força necessàries per formar part de la biblioteca escolar i personal i per fer lectors. És una selecció de la qual també se’n pot fer difusió des de l’escola per fer recomanacions en moments puntuals, com Sant Jordi, estiu i Nadal, però que inclou les novetats de tot l’any.

16 d'abril de 2020
Biblioteca de Rosa Sensat

El Garbell núm. 19 – Primavera 2020

Descarrega el Garbell núm. 19     Llegir-ne més
10 de desembre de 2019
Biblioteca de Rosa Sensat

El Garbell núm. 18 – Hivern 2019

Tornem a ser a Nadal i això vol dir un munt de llibres per recomanar, mirar, llegir, valorar, provar… per tal de fer arribar a les escoles i als lectors les lectures que més ens han captivat i que no volem que ningú es perdi. Un nou Garbell en el qual es consolida el que Llegir-ne més
12 de juny de 2019
Biblioteca de Rosa Sensat

El Garbell núm. 17 – Estiu 2019

    Més llibres infantils de l’Associació de Mestres Rosa Sensat Tula, la tortuga Raspall La lluna d’en Joan Llegir-ne més
15 de setembre de 2017
Biblioteca de Rosa Sensat

La Granera núm. 2 – Curs 2017-2018

Descarrega La Granera núm. 2 Llegir-ne més
15 de setembre de 1900
Biblioteca de Rosa Sensat

La Granera núm. 1 – Curs 2016-2017

Descarrega La Granera núm. 1   Llegir-ne més