Menja Llibres

El programa Menja Llibres s’inclou en l’actual desplegament del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona, amb el colideratge de l’IMEB, Biblioteques de Barcelona, el Consorci d’Educació i els districtes.

Aquest projecte incorpora un equip de dinamitzadors que dissenyen activitats lúdiques per desenvolupar el gust per la lectura en els infants amb un voluntariat educatiu que, gestionat per l’Associació de Mestres Rosa Sensat, té l’objectiu de portar a terme l’acompanyament a la lectura individual (un infant, un adult) que, de manera rotatòria, convidarà els infants a explorar les diferents possibilitats que ofereixen els llibres seleccionats, llibres de diverses temàtiques i formats, llibres que possibiliten situacions plaents entorn de la lectura.

Aquest acompanyament vol obrir portes a un món ple d’imaginació, màgia i també sabers i a la vegada afavorir vincles afectius i comunicatius que, ens consta, són imprescindibles per formar lectors entusiastes.

Totes les persones interessades a fer aquest voluntariat es poden posar en contacte amb Maria Vinuesa al correu mariavinuesa@rosasensat.org.

 

Llegeix la notícia que en va escriure el Diari de l’Educació.

Imatge: Sandra Vicente / educa.barcelona [Llicència CC Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons (CC BY-SA 4.0)]