Autor del cartell 56EE

L’artista Ignasi Blanch sent profunda admiració “per totes les persones que es dediquen a la formació en les diferents etapes”.  Per aquest motiu, quan  l’Associació de Mestres Rosa Sensat li va proposar il·lustrar la 56a Escola d’Estiu, tenia clar que seria una “explosió de colors” que ressaltes “la part d’afecte, d’altruisme, de pensament i de valors” de l’ofici de mestre. 

 

Ignasi Blanch (Roquetes, Tarragona, 1964). Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i especialitzat en tècniques d’impressió i gravat en el centre Künstlerhaus Bethanien, a Berlín. Va ser l’únic representant d’Espanya en el projecte internacional “East Side Gallery” sobre el Mur de Berlín. Actualment treballa com a il·lustrador en editorials, coordina classes d’il·lustració i realitza diferents sessions didàctiques, tallers i exposicions. A més d’aquesta vinculació amb escoles, biblioteques, salons del llibre i el món de la literatura infantil, l’artista Ignasi Blanch té vinculació amb la salut, a través de l’organització de diferents projectes.

 

 

“Dibuixar sense parar com una necessitat vital”, Ignasi Blanch

 

Si vols conèixer més sobre l’artista del cartell  de l’Escola d’Estiu 2021 i el procés creatiu d’aquest, pots llegir l’entrevista.