Escola de Tardor

Us presentem l’Escola de Tardor 2022!

La principal activitat de Rosa Sensat, des dels seus inicis, és la formació de mestres i persones educadores. La formació continuada és una activitat a llarg termini, una activitat que cada any planifiquem amb la clara intenció d’estar al costat de totes aquelles persones que dediquen les seves energies personals i professionals a la millora de l’educació.

Des de l’associació projectem els programes i les propostes formatives com un seguit de temps i d’espais que se celebren de forma presencial o a distància (en directe) i que faciliten a equips i mestres trobades on la pràctica, la reflexió i la teoria dialoguen i articulen propostes concretes i resolutives per a la transformació educativa dels centres.

Aquestes formacions estan adreçades a mestres i equips, i volen servir com un moment de trobada per parar, reflexionar i re-aprendre part de què és i representa fer de mestre avui. Ens trobarem amb formadors o parelles de formadors que generaran novament un espai de trobada on, a partir de la pràctica, es reflexiona i es generen nous coneixements i sabers.

Quins reptes i canvis ens plantejarà el nou Currículum d’Educació Infantil?

Quins reptes i canvis ens plantejarà el nou Currículum d’Educació Primària?

Sóc Aquí! L’Adult com a Acompanyament Respectuós

Encuentro de educación infantil

* FAQ’s* 
Les formacions de l’Escola de Tardor s’esdevindran entre el 8 d’octubre i l’1 de desembre de 2022. Totes les formaciones que programem es presenten amb la descripció, metodologia i els objectius del curs en concret, a més de l’avaluació que es correspongui. Habitualment, els continguts de la formació i la seva bibliografia (si és el cas) es faciliten a l’inici del curs. En cas de tenir qualsevol consulta sobre els cursos ens podeu escriure a associacio@rosasensat.org i us ajudarem.

Algunes formacions són presencials, indicant-se en cada cas el lloc de trobada. Altres són a distància i es compartirà un enllaç per connectar-se a les sessions uns dies abans del seu inici. A cada formació s’especifica el calendari i horari de les sessions que es duran a terme, a més del total d’hores (incloent hores en directe i hores de treball personal).