Les Tècniques Especialistes d’Educació Infantil a l’escola: formació de preparació de les oposicions de TEEI

Places exhaurides!

Aquesta formació s’adreça a les persones Tècniques d’Educació Infantil que volen participar al procés d’oposicions convocat per aquest cos.

Al llarg de les sessions a distància es treballarà el temari general i específic de l’oposició i pautes per a la resolució de la prova de supòsits pràctics. La formació inclou un guió d’estudi del temari i es disposarà d’un espai Moodle per compartir els materials i recursos de la formació.

Places exhaurides

 

Equip formatiu:  Pilar Casals, Alicia López, Maria Rovira i Arianne Serrat

Modalitat: A distància 

Horaridissabtes de 9h a 13h i dimecres 16 de juny de 17:30h a 19:30h

Calendari: del 8 de maig al 16 de juny 

Continguts: 

  • Part general del temari
  • Part específica del temari i supòsits pràctics
  • Lectura aprofundida de la convocatòria

Dates

  • Dissabte 8 maig
  • Dissabte 15 maig
  • Dissabte 22 maig
  • Dissabte 29 maig
  • Dissabte 5 juny
  • Dissabte 12 juny
  • Dimecres 16 juny (17:30h a 19:30h)

 

Equip formatiu

 

Alícia López
És tècnica superior en educació infantil, mestra d’Educació Infantil i pedagoga terapeuta. Ha exercit com a educadora i directora durant 17 anys en el primer cicle d’Educació Infantil. Ha col·laborat com a formadora en el Departament d’Educació i en diverses edicions de l’Escola d’Estiu de Rosa Sensat. Actualment treballa com a professora del CFGS d’Educació Infantil.

 

Arianne Serrat
És mestra d’Educació Infantil, pedagoga terapèutica i 
psicomotricista. Compta amb anys d’experiència com a professional de l’educació i formadora de cursos, assessoraments sobre Educació Infantil i psicomotricitat educativa i terapèutica. Actualment treballa a l’Escola Solc com a coordinadora i mestra d’Infantil.

 

Maria Rovira 
És mestra d’Educació Infantil i assessora d’equips educatius en procés de transformació. Ha coordinat durant 5 anys el grup de treball l’Ètica i l’Estètica a les escoles de Reggio Emilia i actualment coordina el LAB de Literatura 0-6 a Rosa Sensat. Compta amb experiència com a educadora i mestra del primer i segon cicle d’educació infantil. Actualment treballa a l’Escola Solc com a mestra d’Infantil.

 

Pilar Casals Bosch
És mestra d’Educació Infantil i Primària, ha exercit com a tècnica al Departament d’Educació i actualment és Inspectora d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Ha col·laborat com a docent dels graus d’Infantil i Primària i ha dinamitzat cursos, seminaris, taules rodones i diferents plans de formació. Ha presidit tribunals d’oposició. És autora col·laboradora de les revistes Infància i Perspectiva Escolar de Rosa Sensat així com altres publicacions.

 

Inscripció

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!